Flatart Icon 03 B

Amerikai-magyar származású megbízóink már régebben laktak hangulatos kertvárosi otthonukban, amikor megszületett bennük az elhatározás, hogy újítani szeretnének. Az amerikai stílusjegyek korábban is jellemzőek voltak a lakásra, de újjávarázsolt otthonukban sokkal karakteresebben szerették volna viszontlátni ezt a nagyvonalú és elegáns stílust. A ház felső szintjén jelentősebb belsőépítészeti átalakítás is történt, hiszen két helyiséget kellett egybenyitnunk egy reprezentatív, klasszikus dolgozó céljára, valamint ki kellett alakítanunk egy különálló gardrób szobát is. A rendkívül elegáns fürdőszoba az új megoldás szerint a hálószobából nyílik. A ház alsó szintjén nem kellett átszerveznünk a tereket, de az egységes burkolat, a lépcső igényes kialakítása és a varázslatos világítási rendszer komoly tervezési feladatot jelentett. Olyan egyedi megoldásokban is gondolkodtunk, amelyek itthon még nem szokványosak, de nagymértékben hozzájárulnak a megálmodott látványvilághoz. A nappali burkolatába tervezett intarziás motívum például a lakberendező, a grafikus és a kivitelező cég összehangolt munkáját igényelte.

Igen aprólékos tervezést kívánt a tetőtérben kialakított dolgozó is, amely igényes polcrendszereivel, falburkolatával és egyedi ólomüveg ablakával megrendelőink kedvenc helye lett a lakásban. Itt emelnénk ki az iparművész, Ludvig Laura és az asztalos kivitelező Prekupa Ruben csodálatos munkáját.

A mobil bútorok részben már korábban is a lakás berendezéséhez tartoztak, az újonnan vásároltak pedig igazodtak a régebbi darabok stílusához. A falak és a textíliák színvilága, az anyagok gazdagsága egyértelműen az amerikai életérzést tükrözik.

A fürdőszoba pazar mosdó szekrénye nagyszerűen illik a klasszikus kádhoz és a különösen igényes falburkolathoz.

Összességében elmondhatjuk, olyan hangulatos otthon született, amely tökéletesen tükrözi megbízóink egyéniségét és elképzeléseit, ugyanakkor az újszerű feladatok és az igényes kivitelezés mindig öröm a lakberendező számára is.

Sorházi lakás amerikai stílusban képgaléria

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art