Bemutatkozunk

A Flat Art
lakberendezői

Három lakberendező, három különböző személyiség és látásmód, mégis egy nagy közös cél, 2000. óta változatlan formában. Mi is tudjuk, hogy ez különleges és értékes. Együtt fejlődtünk és tapasztaltunk, és most mindezt felkínáljuk Önnek magas színvonalú lakberendezési és belsőépítészeti szolgáltatás formájában.

Bemutatkozunk, Flat Art
Flatart Icon 04 Pp

A lakberendező szakma szerelmeseiként elmondhatjuk, hogy a tervezés nem csupán munkánk, hanem a szenvedélyünk is.

Mindhárman a Junior Art Center lakberendező iskolájában végeztünk 2000-ben, de a lakberendező oklevél mellett valamennyien rendelkezünk más szakirányban szerzett diplomával is. Az erős matematikai alapok nélkülözhetetlenek választott szakmánkhoz, így a kihívást jelentő belsőépítészeti feladatokhoz is nagyobb lendülettel közelíthetünk. Lakberendező és belsőépítész terveinket számítógépes programmal készítjük, de iskolánkban magas szinten elsajátítottuk a kézi rajzolás képességét is, amire kimondottan büszkék vagyunk.

Mivel a lakberendezés viszonylag fiatal szakma Magyarországon, így elmondhatjuk, hogy azok közé tartozunk, akik a hazai pályán jelentős tapasztalatokat szereztek az eltelt évek alatt. Munkáinkat lakberendező magazinok hasábjain – Szép Házak, Szép Lak, Mi Otthonunk, Otthon stb. – és internetes portálok lakberendező, belsőépítész rovataiban is publikáltuk. Az oldalunkon látható referencia fotóink kivétel nélkül megvalósult munkáink enteriőrjeit mutatják be.

Egyedi, trendi, stílusos, otthonos vagy mindezek együtt? Mi segítünk megálmodni és kivitelezni. Végig vezetjük az első ötletektől a megvalósulásig akár a lakásvásárlástól a beköltözésig. Ha új otthont épít, már a tervezőasztalnál szívesen együttműködünk az építész kollégákkal hogy otthona maradéktalanul tükrözze egyéniségét és minden praktikummal felszerelt legyen. A szükséges műszaki terveken túl szebbnél-szebb 3D látványtervekkel segítjük döntéseit. Az is lehet, hogy csak egy kis frissítésre vágyik és egy közös shopping már választ is ad a kérdéseire? Mi állunk elébe! Kiállítási standot, televíziós díszletet is terveztünk már, így egyedi kéréseit is szívesen fogadjuk. Rugalmasan alkalmazkodunk igényeihez, és ha nem talál személyre szóló ajánlatot honlapunkon kérjük, akkor is keressen minket.

Hármunk különböző stílusa, gondolkodásmódja a garancia arra, hogy megvalósítsuk lakberendezési álmait.

Egyedi elképzeléseire egyedi ajánlatokkal válaszolunk. Legyen Ön is a megrendelőnk!

Flatart Icon 01 Pp
Nóri

Szentesi Nóra

Flatart Icon 02 Pp

Eredetileg marketing kommunikáció szakon diplomáztam a Budapesti Köz­gaz­da­ság­­tu­do­má­nyi Egyetemen, majd évekig PR menedzserként később újságíróként is dolgoztam. Közgazdasági ismereteimet remekül tudom kamatoztatni lakberendezőként is, ettől függetlenül ezt az izgalmas, kreatív szakmát tekintem igazi hivatásomnak.

Mint lakberendező, elsősorban a kihívást jelentő térszervezési kérdéseket tartom vonzónak, de az a legnagyobb öröm számomra, ha sikerül egységes stílusú, harmóniát sugárzó a megbízó személyiségéhez illő otthont alkotnom. Keresem és kedvelem az innovatív megoldásokat, hiszen a fejlődés töretlen ebben a szakmában is.

A Lakberendezők Országos Szövetségének korábbi elnökeként mindig is szívügyemnek tekintettem szakmánk népszerűsítését és a lakberendezői munka értékének minél teljesebb elfogadtatását.

Fotolla 1061 Andi

Rétmezei Andrea

Flatart Icon 02 Pp

Kereskedelmi Üzemgazdász diplomával a zsebemben döntöttem úgy, hogy lakberendező szeretnék lenni.

Mindig is vonzott a képzőművészet, és végül is, mint lakberendező találtam meg azt a kifejezési módot, amelyben kamatoztathatom kreativitásomat. Szeretem a harmóniát.

Lakberendezés során a különféle otthonok kialakításakor, szabad teret adhatok a fantáziámnak. Nincs kedvenc stílusom.

Mint lakberendező, minden téren “otthon” kell lennem, hiszen mindig a megrendelői igényből kiindulva kell meghitt, családias otthont kialakítanom.

Fotolla 1038 Oti

Szabó Otília

Flatart Icon 02 Pp

Természettudományi karon végeztem az egyetemet matematika fizika tanárként, ám néhány pályán eltöltött év után kreatívabb irányba indultam. A lakberendezés került a fókuszba, és a Flat Art-os csapatmunka. Büszke vagyok arra, amit közösen alkotunk. Életünk minden állomása fontos, így a reál beállítottság és a kreatív véna együttesen határoznak meg engem, és a helyemet a team-ben.

A szakmai kiteljesedést az Interior branding hozta el számomra, ahol a belsőépítészet és a márkaépítés kéz a kézben járnak.

Boldog édesanyja vagyok két gyermekemnek, imádom a hegyeket és természetet, oda vagyok az északi tájakért. Nagyra értékelem a kreativitást, megnyugtat, ha a dolgok ésszerűen és logikusan kapcsolódnak egymáshoz.

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art