Business csomagok

Egy vállalkozás sikerének kulcsa nagyon összetett és szerteágazó, ám az egészen biztos, hogy az átgondolt tervezés és a jó megjelenés fontos része a sikernek. Tudjuk, hogy aki üzlet, hotel, étterem, kávézó, vagy egyéb vendéglátóhely nyitásán vagy átalakításán gondolkodik, vagy új irodára van szüksége, annak hatalmas teher és felelősség van a vállán. A terhek egy jelentős részét azonban a belsőépítészeti tervezéssel le tudjuk venni az Ön válláról, hogy Önnek csak az üzlettel kelljen törődnie.

Flatart Lakberendezes 6

Office csomag

Egy cég megítélését sok minden más mellett az iroda megjelenése is befolyásolja. Nem mindegy, hogy az ügyfelek egy-egy tárgyalás után milyen képet alakítanak ki a vállalkozásról, ezen állhat vagy bukhat az üzlet. Egy hangulatos és jól funkcionáló munkahely ráadásul mágnesként vonzza a jó munkaerőt, így egy cégvezető számára az iroda belsőépítészeti tervezése nem csupán kiadás, de befektetés is.

Vendéglátói csomag

Üzlet, étterem, vagy szálloda esetén két alappillére van a sikernek: a szolgáltatás színvonala és a hely külleme. Az előbbiről Önnek kell gondoskodni, ám az utóbbit illetően elég, ha megfogalmazza elképzeléseit, és ránk bízza a tervezést. Igényes belsőépítészettel, látványos megjelenéssel a vendégek visszatérnek Önhöz újra és újra, és ajánlani fogják másoknak is a helyet. A látványos belsőépítészet egy vendéglátó hely esetén a Brand egyik legfontosabb eleme.

Interior branding

Elsőre talán ismeretlen a kifejezés, de ha belegondolunk a jelentésébe, akkor érezzük, hogy egy Business életében az egyik legfontosabb dolog. Az Office csomagban megtervezzük Önnek az irodája berendezését, a Vendéglátó csomaggal üzletek, éttermek és hotelek belsőépítészeti tervezésére kínálunk megoldást, de mindkét csomagra a koronát azzal tesszük fel, ha a tervezésbe bevonjuk a cég arculatának tervezését is, és ezt megjelenítjük a belsőépítészetben.

Segítünk a döntésben. Melyik csomagot válasszam?

Ha Ön szeretné meglévő irodáját felhasználóbaráttá, szebbé, vonzóbbá varázsolni, esetleg bővül a cég, vagy elhasználódott a korábbi bútorzat, akkor válassza Office csomagunkat.

Amennyiben új irodába költözik cége, és a tér felosztása és berendezése is kérdés, abban az esetben is Office csomagunk segít Önnek.

Ha új üzletet, éttermet, kávézó nyit, vagy a meglévőt újragondolná, de tanácstalan a belsőépítészetet és lakberendezést illetően, akkor Vendéglátó csomagunkkal segítjük Önt sikerekhez a vállalkozásában.

Hotelt, panziót nyitna vagy felújítana? Komoly terhet veszünk le az Ön válláról, ha igénybe veszi Vendéglátó csomagunk szolgáltatásait. Minél hamarabb fordul hozzánk, annál biztosabb, hogy a végeredmény tökéletes lesz!

Új céget alapított, és még nincsen arculati terve? Vagy van, de már nem képviseli az Ön szolgáltatását a megfelelő színvonalon? Ebben az esetben ajánljuk Önnek Interior branding szolgáltatásunkat, ahol komplett arculattervezési szolgáltatást nyújtunk, és emellett egy másik Business csomag választása esetén az arculattervezést összekötjük a belsőépítészeti tervezéssel.

Ha otthona, vagy lakáscélú befektetése berendezése a kérdés, akkor HOME csomagjaink közül válogathat.

Ha továbbra is bizonytalan abban, hogy mire van szüksége, akkor beszéljünk, mert biztosan tudunk segíteni, és együtt kitaláljuk!

Flatart Icon 04 Pp

Business csomag - részletek és árak

Rengeteg információt megosztottunk eddig az egyes csomagok tartalmáról, mégis lehetnek kérdések, kérések, vagy esetleg speciálisnak tűnő, vagy sehova nem sorolható feladatok. Ezért megpróbálunk még egy kis segítséget adni Önnek a csomagválasztáshoz.

BUSINESS CSOMAGOKOffice csomagVendég­látói csomagInterior branding
VÁZLATTERVEK
1-2 különböző alaprajzi elrendezés+++
1-2 különböző 3D látványterv a teljes térről+++
AJÁNLATI TERVEK
végleges alaprajz - berendezési terv-+
végleges 3D látványterv a teljes térről-+
KIVITELI TERVEK
építési-bontási terv (szükség esetén)++
világítási terv++
burkolási tervek méretezett falnézetekkel-+
bútortervek méretezett falnézetekkel-+
bevásárlólisták (bútor, burkolat, lámpa, stb.)++
színek és anyagok tervezése++
ARCULATTERVEZÉS
logó+
névjegy, szórólap, cégér, stb.+
arculat megjelenítése a belsőépítészetben+
arculat megjelenítése kiegészítőkön+
(menükártya, pohár, törölköző, stb.)+
10.000 Ft/nm-től
16.000 Ft/nm-től200.000 Ft-tól
Az összegek nettó árak.

Office csomag

Az iroda nagyon sok ember számára a második otthont jelenti, sőt ha utánaszámolunk, akkor lehet, hogy itt töltik a legtöbb időt az emberek. Ahogy a lakásunk színvonala nagyban hozzájárul életminőségünkhöz, úgy a munkahely is fontos e tekintetben. Statisztikák bizonyítják, hogy egy igényesen kialakított és ergonomikus munkahelyen sokkal kisebb a fluktuáció, mint egy olyan helyen, amit elhanyagolnak. Manapság a színvonalas munkaerőmegszerzésében és megtartásában nem csak a magas fizetés, de a szolgáltatások is nagy szerepet játszanak, így Ön cégvezetőként nagy előnyre tehet szert, ha odafigyel a munkakörülményekre, és színvonalas irodával várja dolgozóit.

Egy iroda tervezése lényegében abban különbözik egy otthon tervezésétől, hogy sokkal több ember igényeinek kell megfelelni. Fontos az ergonómia, az átláthatóság, a logikus felépítés, a megfelelő fény, a szükséges eszközök megfelelő elhelyezése, és természetesen a pihenő- és közösségi terek biztosítása.

Nem utolsósorban pedig gondolni kell az irodába látogatóként érkező partnerek és potenciális ügyfelek vendégül látására, a tárgyalók technikai is vizuális színvonalára is. Fontos a kép, amit magukkal visznek.

Az Office csomag tartalma:

 • berendezési alaprajz, amin a térkapcsolatok, a funkciók elhelyezkedése és helyigénye jól látható
 • 3D látványtervek sokasága minden tervezéssel érintett térről
 • építési/bontási terv (szükség esetén)
 • világítás tervezés lámpaajánlással
 • bútorok és berendezési tárgyak ajánlása
 • színek, anyagok

10.000 Ft+áfa/nm-től

Vendéglátói csomag

A Vendéglátó csomag tartalma:

vázlattervek

 • felmérés
 • 2 különböző alaprajzi elrendezés
 • 3D látványtervek sokasága minden alaprajzhoz kapcsolódóan

ajánlati tervek

 • végleges berendezési alaprajz
 • 3D látványtervek videós bejárással

kiviteli tervek

 • átalakítás esetén építési/bontási terv és gépészeti terv
 • világítástervezés
 • burkolattervezés
 • méretezett falnézetek, metszetek, bútortervek
 • bevásárlólisták

Amikor egy étterembe, üzletbe, vagy szállodába betérünk vagy megszállunk, és igénybe vesszük a szolgáltatásokat, akkor fontos, hogy az étel finom legyen, a termék minőségi legyen, a személyzet udvarias, segítőkész és felkészült legyen, de emellett nagyon fontos az is, hogy milyen a helyről a benyomás. Szépek-e a berendezési tárgyak, jó érzés-e ott lenni, kényelmesek-e a bútorok, jók-e a színek és a fények, és persze hogy az egész tér felépítése és kivitelezése átgondolt és színvonalas-e. Sőt, van még egy fontos szempont, amire első körben talán kevesen gondolnak: vajon van-e valami a térben – egy tárgy, egy megoldás, egy részlet – ami otthon nincsen, ami megfog, ami emlékezetessé teszi a helyet. Ahhoz, hogy mindez teljesüljön, átgondolt és alapos tervezésre van szükség.

Vendéglátó csomagunk teljes tervezési szolgáltatással segíti az Ön vállalkozását, minden olyan kérdésben, ami a belsőépítészetet és a lakberendezést érinti, megadjuk a válaszokat.

Első körben Önnek mutatjuk meg a térben rejlő lehetőségeket 3D látványtervek segítségével, majd a kialakult megoldásokat részlettervekkel tesszük a kivitelezők számára is egyértelmű adathalmazzá. Megtervezzük a berendezést, a burkolatokat, a világítást, ha kell, átszervezzük a térkapcsolatokat, ügyelve az igények és az ergonómia szabályainak betartására. A végleges tervek tartalmazzák az Ön számára a szükséges beszerzendők listáját, a burkolatokat és egyéb belsőépítészeti elemeket mennyiségi számításokkal, az egyedi elemeket pedig szakipari ajánlatkérésre alkalmas formában.

16.000 Ft+áfa/nm-től

Interior branding

Az arculattervezés önmagában és általában a cég vizuális megjelenésére kínál megoldást. A tervezés része egy kifejező és színvonalas logó, majd ennek megjelenítése grafikai elemeken, média és webes felületeken, reklámhordozó tárgyakon, munkaeszközökön, ruhán, névjegykártyán, poszteren és óriásplakáton, stb.

Miben több az Interior branding egy átlagos arculati tervezéstől? Abban, hogy mindezeken túl, amiket az imént soroltunk, a cég arculata megjelenik a belsőépítészetben. Összhangban van, és ugyanazt képviseli a logó vagy a cégtábla, mint amit az üzletbe betérve a dekoráció, a berendezés, a hangulat. Stílusban, szín- és formavilágban összehangoljuk az étterem menükártyáját a dekorációval és bútorzattal. A falakon, bútorokon megjelennek az arculat elemei olyan finomsággal, amitől érezzük a koncepciót, de nem tolakodó vagy sok. Egy szépségszalonban a hangulat ugyanazt a finom nőiességet sugározza, amit a kozmetikus névjegye, a weboldal, vagy a polcokon megjelenő sajátmárkás termékek csomagolása. Hosszasan sorolhatnánk ennek a komplex szolgáltatásnak az előnyeit, de biztosak vagyunk abban, hogy a lényeget elmondtuk.

Az Interior branding egy egyedi és exkluzív szolgáltatás, éljen a lehetőséggel!

Az Interior branding tartalma:

 • klasszikus arculattervezés (logó, és minden, amire még szükség van)
 • az arculat elemeinek megjelenítése a belsőépítészetben
 • a Interior branding kiegészítésképpen mindkét Business csomaghoz kapcsolható

200 000 Ft+áfától

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art