Flatart Lakberendezes 9

Home csomagok

Az OTTHON mindenki számára a biztos pont, a nyugalom és feltöltődés helyszíne. Itt lehetünk együtt szeretteinkkel, itt éljük a munkán kívüli életünket, sőt olykor még azt is. Fontos hát, hogy otthonunk minden szempontból igazodjon az igényeinkhez, és hangulata, berendezése kedves és otthonos legyen számunkra. Mi tudjuk, hogy ez mindenkinek mást jelent, ezért terveinket személyre szabjuk, és az Ön igényeihez igazítjuk, és működő, élhető tereket tervezünk.

Start 3D csomag

Szeretne ott állni leendő nappalijában, még mielőtt elkészülne? Végigjárná az egész lakást, mielőtt hozzákezdene annak berendezéséhez vagy átalakításához? Szeretné látni, hogy milyen térkapcsolatok és elrendezések a legoptimálisabbak? Segítünk benne, Önnek csak nézni kell, és ámulni!

Belsőépítész csomag

Egy rossz alaprajz sok bosszúságot és fejtörést okozhat annak, aki benne él. Van megoldás? Megnyugodhat, mert szinte mindig van, és sokszor nem is kell hozzá teljesen átalakítani mindent. Van, hogy egy apró ötletre van csak szükség, és az egész otthon élhetőbb és kényelmesebb lesz. Erre találtuk ki a Belsőépítész csomagunkat.

Flatart Icon 02 Pp

Álomotthon csomag

Nagyszerű dolog, ha egy ott minden a helyére kerül és az ötletek életre kelnek. Ehhez nagy gondot kell fordítani a lakberendezési tervezésre, oda kell figyelni minden apró részletre. Ebben a fullos csomagban minden benne van, ami Önnek kell ahhoz, hogy átlássa, és a kivitelezőnek pedig ahhoz, hogy megvalósítsa az Ön álmait.

Segítünk a döntésben. Melyik csomagot válasszam?

Ha otthona, vagy lakáscélú befektetése berendezése a kérdés, akkor HOME csomagjaink közül válogathat.

Ha csak egy első benyomásra van szüksége leendő otthonról, vagy ha csak tudni akarja, hogy mi hozható ki a térből, de a kivitelezés még várat magára, akkor válassza a Start 3D csomagot!

Ha rossz az elrendezés, vagy más funkcióban gondolkodik, de csak a helyiségek és funkciók újragondolása a kérdés, akkor Önnek a Belsőépítész csomagra van szüksége.

Ha elhatározta magát, és belevágna álmai megvalósításába, ha szükséges a felújítás, vagy új otthonát a lehető legtökéletesebben szeretné berendezni, akkor nem kérdés, az Álomotthon csomag a megoldás. Nem csak bemutatjuk Önnek 3D-ben leendő otthonát, hanem segítünk a választásban a burkolatokat, bútorokat, lámpákat, színeket illetően is, sőt egy komplett bevásárlólistát is kap tőlünk.
Nem kell tartania a kivitelezők kérdéseitől, mert minden válasz ott lesz a tervekben.

Üzleti célú ingatlana – iroda, üzlethelyiség, kávézó, étterem, hotel – belsőépítészeti és lakberendezési tervezése esetén nézze meg BUSINESS csomagajánlatainkat!

Ha továbbra is bizonytalan abban, hogy mire van szüksége, akkor beszéljünk, mert biztosan tudunk segíteni, és együtt kitaláljuk. Ám ha abban bizonytalan, hogy egyáltalán belevágjon-e, akkor induljunk el kicsiben az elejéről. A csomagok egymásra építhetők, így ezzel a módszerrel is eljuthat az Álomotthonig, csak több lépésben.

Flatart Icon 04 Pp

Home csomagok - részletek és árak

Rengeteg információt megosztottunk eddig az egyes csomagok tartalmáról, mégis lehetnek kérdések, kérések, vagy esetleg speciálisnak tűnő, vagy sehova nem sorolható feladatok. Ezért megpróbálunk még egy kis segítséget adni Önnek a csomagválasztáshoz.

HOME CSOMAGOKStart 3D csomagBelső­építész csomagÁlom­otthon csomag
VÁZLATTERVEK
1-2-3 különböző alaprajzi elrendezés++++++
1-2-3 különböző 3D látványterv a teljes térről++-+++
AJÁNLATI TERVEK
végleges alaprajz - berendezési terv+++
végleges 3D látványterv a teljes térről+-+
KIVITELI TERVEK
építési-bontási terv (szükség esetén)-++
világítási terv-++
burkolási tervek méretezett falnézetekkel--+
bútortervek méretezett falnézetekkel--+
bevásárlólisták (bútor, burkolat, lámpa, stb.)--+
színek és anyagok tervezése--+
10.000 Ft/nm-től12.000 Ft/nm-től16-20.000 Ft/nm
Az összegek nettó árak.

Start 3D csomag

Ahogy a neve is elárulja, ez az ajánlatunk a kezdete a teljes tervezési folyamatnak. A 3D látványtervek elsősorban Önnek szólnak, és a céljuk az, hogy Ön el tudja képzelni leendő otthonát, átlássa a térkapcsolatokat, érzékelje a hangulatot.

Ahhoz, hogy a kivitelezőknek is mindenről pontos információjuk legyen, illetve Ön pontosan tudja, hogy milyen vásárlásokkal, költségekkel és munkafolyamatokkal kell számolnia, további műszaki jellegű tervezésre van szükség.

Ha biztosan tudja, hogy minden segítségre szüksége van, akkor válassza Álomotthon csomagunkat, hiszen az mindent tartalmaz az első lépésektől a beköltözhető lakásig! Ha még bizonytalan, akkor maradjon bátran a 3D csomagnál, és később egy kiegészítő csomaggal eljuthat a teljes tervezésig!

A Start 3D csomag tartalma:

 • 1db berendezési alaprajz, amin a térkapcsolatok, a funkciók elhelyezkedése és helyigénye, valamint a padlóburkolatok jól láthatók
 • 3D látványtervek sokasága minden tervezéssel érintett helyiségről
 • 3D videó, amiben bejárjuk a lakás egészét, körbenézünk mindenhol.

10.000 Ft+áfa/nm-től

Belsőépítész csomag

Belsőépítészeti csomagunkat azoknak ajánljuk, akik elégedetlenek lakásuk beosztásával, és szeretnének változtatni, új helyiséget kialakítani, vagy épp összenyitni tereket, de az átalakított lakás lakberendezési tervezésében már nem kérnek segítséget.

A jó és kényelmes otthon alapja a jó beosztás, a funkciók megfelelő elrendezése. Ám nagyon sok olyan lakás és ház épült és épül ma is, aminek rossz a beosztása, túlszabdaltak a terek, vagy logikátlan a bejárás. Olyan is előfordul, hogy bővül a család, és ezért van szükség az átalakításra, vagy megváltoznak az életkörülmények, és más funkciót kap a tér.

A belsőépítész csomagban az alaprajzi tervezésen (építés, bontás) túl a világítással is foglalkozunk, így a helyiségek felosztása és azok világítása egyértelmű lesz a tervezés végére.

Látványterveket és méretezett burkolási- vagy bútorterveket ez a csomag nem tartalmaz, ám ha Ön mégis úgy dönt, hogy tovább menne, és ezekre is szüksége van, akkor élhet a kiegészítő csomag lehetőségével.

A Belsőépítész csomag tartalma:

 • Falmozgatások esetén a statikai vizsgálat elengedhetetlen. Amikor a statikai szakvélemény a birtokunkban van, akkor tudunk munkához látni, és felmérni a helyszínt.
  (A statikai szakvélemény és tervezés díját a csomag nem tartalmazza.)
 • Egy alaprajzi vázlat a terek újratervezésére vonatkozóan, sematikus bútorozással
  A statikai szakvélemény irányelveit figyelembe véve olyan elrendezést javaslunk Önnek, ami a megfogalmazott igények alapján lényegesen jobb az Ön számára, mint a meglévő állapot.
 • Berendezési terv, Építési-bontási terv, álmennyezeti/világítási terv.
  A tervezett alaprajzi elrendezést méretezett műszaki tervekkel egészítjük ki azért, hogy a kivitelező csapat pontosan tudja, hogy mi a feladata.

12.000 Ft+áfa/nm-től

Flatart Icon 02 W

Álomotthon csomag

Bízza ránk otthonának tervezését az első lépésektől az utolsó simításokig. Ez a fullos csomag minden kérdésre választ ad, ami belsőépítészeti és lakberendezési szempontból felmerülhet.

Egyrészt megmutatjuk Önnek leendő otthonát 3D látványterveken, annak minden finom részletével (burkolatok, álmennyezetek, bútorok, tapéták, lámpák, színek… egészen a konyhabútor fogantyúig), másrészt olyan terveket készítünk, ami alapján minden apró részlet megvalósítható.

Nem kell tartania a kivitelezők kérdéseitől, hiszen minden válasz a tervekben lesz. Ha mégis valami váratlan fordulat következik be, akkor is ott leszünk, és segítünk kitalálni a megoldást.

Hogyan zajlik a tervezés?

Elsőként egy alapos beszélgetésre van szükségünk, ahol Ön elmondhatja igényeit, elképzeléseit. Ezt a találkozót legtöbb esetben az irodánkban tartjuk, ahol van lehetőségünk egymást megismerni, és kényelmes körülmények között beszélgetni. Ezt követi a helyszín pontos megismerése, felmérése, vagy épülő ház esetén az mérnöki tervek megismerése.

A tényleges tervezés a vázlattervekkel indul. Ez a tervezés legkreatívabb szakasza, amikor megszületnek a lakberendezési és belsőépítészeti ötletek, és a 3D látványterveken életre kelnek. Látványterveink segítenek Önnek előre látni azt, hogy milyen lehetőségek rejlenek a térben, hogyan kapcsolódnak egymáshoz az egyes funkciók, és milyen színek, stílusjegyek és belsőépítészeti elemek jelenhetnek meg otthonában.

Az ajánlati tervek az előző szakasz különböző lehetőségeiből leszűrt végleges megoldásokat mutatják be, míg a kiviteli tervek ezt a végleges megoldást részletesen kidolgozott, a kivitelezők számára is értékes információhalmazzá alakítják.

Közösen választunk burkolatokat, és meghatározzuk azok mennyiségét. A lehetőségek és az ergonómia figyelembevételével tervezzük a bútorokat, tároló helyeket, ajánlunk tapétát és falszínt, játszunk a fényekkel, meghatározzuk a gépészeti elemek helyét (mosdó, zuhanyzó, stb.), ha kell, újragondoljuk a térkapcsolatokat, vagy áthelyezünk funkciókat.

Önnek nem kell azon aggódnia, hogy hogyan magyarázza majd el a kivitelezőknek az egyes ötleteket, hiszen a kiviteli tervek beszélnek majd Ön helyett. Természetesen a tervezés során végig szükségünk van az Ön aktív jelenlétére, hiszen folyamatosan döntéseket kell hozni, de ez csakis azért van, hogy minden személyre szabott és Önnek tetsző legyen.

Az Álomotthon csomag tartalma:

vázlattervek

 • felmérés
 • 2 vagy 3 különböző alaprajzi elrendezés
 • 3D látványtervek minden alaprajzhoz kapcsolódóan

ajánlati tervek

 • végleges berendezési alaprajz
 • 3D látványtervek videós bejárással

kiviteli tervek

 • átalakítás esetén építési/bontási terv és gépészeti terv
 • világítástervezés
 • burkolattervezés
 • méretezett falnézetek, metszetek, bútortervek
 • bevásárlólisták
 • shopping days

16.000 Ft - 20.000 Ft + áfa/nm

Flatart Icon 01 Pp
Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art