Flatart Icon 03 B

Megrendelőnk, egy fiatal hölgy azzal a kéréssel keresett meg minket, hogy szeretne igazán minőségi, igényes, kiadható lakást varázsolni újonnan vásárolt ingatlanából. A viszonylag szokványos elrendezésű, nagy belmagasságú polgári lakás végül saját otthona lett. Nem csodálkozunk, hiszen minden adott benne a kényelmes és a luxus érzetét sem mellőző élethez.

Már az előszobában egyértelművé válik, hogy ízléses és praktikus otthonba érkeztünk. A tároló funkció mellett van kényelmesen leülhetünk a cipő húzáshoz is.

A nappali-konyha-étkező funkció egy helyiségbe került. A nagy belmagasságnak és a gondos tervezésnek köszönhetően mégis levegős maradt a tér. A szürke több árnyalata, a fa natúr színe, a téglafal nyers egyszerűsége még jobban életre kelt egy speciális, mély, zöldeskék szín használatától, amely az egész lakáson végig vonul. A fürdőben ezt az összhatást tovább fokozza az igényes nagy méretű márvány mintázatú lapokból álló burkolat.

A hálófülke ugyan pici, de nagyon hívogató. Minden négyzetcentiméter ki van találva, így nem érzi zsúfoltnak, aki itt hajtja álomra a fejét.

Public helyett privát. Igényes megoldások kis alapterületen képgaléria

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art