Flatart Icon 03 B

Manapság egyre nagyobb igény mutatkozik exkluzív, luxus szálláshelyek iránt, és természetesen a közkedvelt túrista célpontok tekintetében ez különösen igaz.

Megbízónk komoly tapasztalatokkal rendelkezik a balatoni turizmus terén, hiszen hosszú évek óta üzemeltet ott apartmanházat, ám most elhatározta, hogy szintet lép. Így indult a Color Beach Deluxe Apartmanok története, aminek a belsőépítészeti és lakberendezési tervezésével cégünket bízta meg. A tervezés első lépéseként egy kedvező adottságokkal rendelkező lakást kellet két olyan lakosztályra osztani, amik önállóan is megállják a helyüket. Mindkét apartmanban ki kellett alakítanunk a hálószobán túl konyhát, étkezőt, és minden luxust kielégítő fürdőszobát. A kedvező adottságoknak köszönhetően kompromisszumok nélkül megoldottuk a kettéosztást, így jöhetett a design tervezése.

Elegáns, letisztult, luxus enteriőrök kialakítása volt a cél, ahol a kényelem, a funkcionalitás és a design kéz a kézben járnak.

Egyszerű színekben gondolkodtunk, így a fehér, a szürke, és az elegáns mélybarna árnyalatokat csillogó ezüsttel, krómmal, tükrökkel, és kristályokkal egészítettük ki. A lakástextileken, egyedi ágytakarókon, függönyökön és kárpitokon megjelenik a Balaton csodás kékeszöld színe. A bútorok mind egyedi, ide tervezett darabok, a lámpákat és kiegészítő bútorokat a luxus igényével válogattuk, falakon magyar képzőművész alkotásai láthatók. A beépített anyagok, gépek és szaniterek mind magas minőségű, igényes darabok. Nagy hangsúlyt fordítottunk a kiegészítőkre is, melyek felteszik az i-re a pontot.

Az Apartmanok belsőépítészeti és lakberendezési tervezésén túl az arculat megtervezése is a feladatunk volt. Az új céglogó a meglévő arculat továbbgondolásaként született, modernebb és exkluzívabb formát kapott, ami tükrözi a hely belsőépítészeti arculatát.

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art