Flatart Icon 03 B

Az élénk és sötét színek sokaknak tetszenek, de általában csak akkor, ha képen látják. A saját otthonukba már kevesen vannak, akik beengedik őket, a többség szeret „biztosra menni”. Ennek a 70nm-es budapesti lakásnak fiatal tulajdonosai viszont kifejezetten kérték, hogy használjunk sötétkéket. Az első találkozáskor már éreztük, hogy személyiségükből elegancia árad, így a lakás stílusát illetően nem voltak kétségeink.

Bár új építésű társasházi lakásról van szó, mégis az alaprajzot picit „testre kellett szabni” a fiatal pár számára. Apró átalakítással elértük azt, hogy az előszobából egy vendég mosdó nyíljon, míg a „nagy” fürdőszoba kifejezetten a privát szféra része lett, míg eredetileg az előszobából nyílt volna. A nappali és a konyha közös tere nem túl tágas, de az elegáns megjelenés és a modern bútorok, valamint az izgalmas fehér-kék kombináció feledteti ezt velünk. Az étkezőpult feletti teáskanna lámpákat megbízónk választotta, ahogy több kiegészítő is az ő ízlését dicséri.

A privát szféra teljesen elkülönül a publikus terektől, oda csak az illetékesek mehetnek be. Sikerült úgy variálni a tereket, hogy – a viszonylag kis alapterület ellenére is – kialakítottunk egy elegáns, ablakos gardróbot, ami kétségtelenül a lakás egyik nagy erőssége. Ezen túl egy háló és egy „másik szoba” is helyet kapott, aminek a funkcióját a fiatalokat elnézve könnyen kitaláljuk…

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art