Flatart Icon 03 B

A város szívében lakni sokak vágya, hiszen egy belvárosi séta bármikor megejthető és egyébként is minden karnyújtásnyira van. A régi polgári világot idéző házak varázsa izgalmasan keveredik a modern kor igényeivel, ahogyan ebben az elegáns családi otthonban is.
Megbízóink kellemes külső kerületi lakásukat hagyták hátra és munkájuk közelsége miatt költöztek a Váci utca környékére.  Az ingatlan eredetileg iroda volt, így teljes átalakításon ment át, hogy a család életvitelének megfeleljen.  Ez azt jelentette, hogy gyakorlatilag csak a határoló falak maradtak, az alaprajz kialakítása és a teljes belsőépítészeti koncepció megvalósítása irodánk feladata lett.

Természetesen itt is voltak olyan adottságok, amelyek befolyásolták a lehetőségeket. A nappali impozáns üveg felülete remek fényviszonyokat teremtett a konyha-étkező társalgó térben, ugyanakkor a szellőztetés, árnyékolás egyedi feladatok elé állított bennünket. A konyha minden tárolási és funkcionális igényt kielégít, minimál, letisztult vonalaival remekül illeszkedik a nagypolgári jegyeket is hordozó enteriőrbe.

A lakás további helyiségei az előtérből és a hosszú közlekedő folyosóról nyílnak. Itt kaptak helyet a gyerekszobák, a háló és két fürdőszoba. Közvetlen a lakás bejárata mellett nyílik egy kis iroda, így praktikus módon az érkező ügyfeleket nem kell végigvezetni a lakáson.

A szülői háló, gardrób és fürdő szerves egységet alkot, kényelmessé téve a mindennapokat. A színvilág tekintetében a barna, a bézs és a szürke árnyalatai uralkodnak a lakásban, a gyerekszobákban természetesen kiegészülve némi rózsaszínnel.

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art