Flatart Icon 03 B

A hatvanas évek sátortetős házait nem kell bemutatnunk, hiszen máig visszaköszönnek országszerte falvakban és kertvárosokban egyaránt. Mivel élhető alapterülettel rendelkeznek, így érdemes ezeket felújítani, a mai kor igényeinek megfelelővé tenni.
Megbízónk vidéken él, de gyakran megfordul családjával együtt Budapesten. Kényelmes, vendégek fogadására alkalmas második otthon volt az elképzelése, amely egységes stílusban, minden kényelmi funkcióval felszerelve várja lakóit. Örömmel vállaltuk a tervezést, hiszen egy régi házat újra életre kelteni mindig izgalmas feladat.

A modern beépített veranda ötlete megbízónk elképzelése volt, amihez csak gratulálni tudunk. Innen lépünk a vendég hívogató, elektromos kandallóval felszerelt nappaliba, amely egyben az előtér és gardrób funkciót is ellátja. Az innen nyíló háló stílusos és elegáns, a konyha pedig akár egy nagyobb háztartás viteléhez is alkalmas. A fürdőben kapott helyet a kazán és a mosógép is, így hosszabb tartózkodásra is alkalmas az ingatlan. A szürke színvilág uralkodó minden helyiségben, és egy kicsit loft stílussal ruházza fel az egyes enteriőröket.

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art