Flatart Icon 03 B

A zuglói társasházban kialakított modern stílusjegyekkel ötvözött igényes polgári lakás korábbi beosztása nélkülözött minden logikát, és a mai belsőépítészet valamennyi elvének ellentmondott. Első feladatunk a tér tökéletes kitisztítása, majd a térszervezés teljes átgondolása volt. Ezáltal, lényegében kompromisszumok nélkül kezdhettünk a tervezéshez. A nappali és az abból leválasztott konyha-étkező a lakás leglátványosabb pontja. A különleges gipszkartonos megoldások részben a korábbi zeg-zugos falak kitöltéséből adódtak. Szerepük a dekoráción túl a térhatárolás és tárolás.

A hálószoba és a gardrób egy helyiségben, de azon belül két külön térben került kialakításra. Az üde zöld árnyalat kellemessé és különlegessé teszi a háló hangulatát, amely minden részletében a kényelmet szolgálja. A gipszkarton látványpolc és a bútorok nagy része stúdiónk tervei alapján készültek

A dolgozó-vendégszoba berendezése egyszerre praktikus és otthonos. A barna-bézs színvilág tökéletesen illeszkedik a funkcióhoz. A fürdőszoba alapterülete a falfülkés zuhanyozónak köszönhetően jelentősen megnőtt az eredetihez képest.

Polgári lakás modern stílusjegyekkel képgaléria

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art