Flatart Icon 03 B

Fiatal házaspár keresett meg minket azzal a feladattal, hogy mivel szeretik otthonukat, így nem kívánnak nagyobb lakásba költözni, ugyanakkor, 2 gyermekük számára külön életteret szeretnének és nem ártana, ha számukra is lenne egy külön kuckó leválasztva, ami a háló funkcióját töltené be. Mivel derék problémák miatt, kinyitható kanapé szóba sem jöhetett a francia ágynak kellett megtalálni a helyét. Természetesen szükség volt nappalira és étkezőre, konyhára is. A mediterrán stílust az évek alatt megunták, így szerették volna felfrissíteni otthonukat. A vázlatok után abban egyeztünk meg. hogy egy üvegfallal választjuk le a hálót a meglévő nappaliból. Szerencsére a remek ízléssel rendelkező háziasszony konkrétan tudta, hogy mit szeretne, így nekünk sem volt nehéz dolgunk. Fehér, drapp és kék színvilágot képzeltünk el, alkalmazkodva az adott nyílászárók hangulatához is. A nappali kék bogyós tapétája, a hálóban drapp színben köszön vissza. A két helyiséget elválasztó üvegre szintén a tapéta mintája lett fóliáztatva, így teljes harmónia uralkodik a térben. A háló rész teljesen funkcionális, franciaágy, két éjjeli szekrény kapott itt helyet. Különösen figyeltünk a jó minőségű matracra, hogy derékfájós házigazdánknak a jövőben, ne okozzon problémát az alvás.

Egy korábbi átalakításnál a konyhát és az étkezőt a fiatal pár egybenyitotta, ami nagyon jót tett a lakás atmoszférájának, hiszen megszűntek a szűk kis „lukak”. Itt némi gipszkartonozás, rejtett világítás és a kör mintázatú tapéta adja meg az alaphangulatot. A hajdan vanília sárga konyhabútor fehér ruhát kapott, melyhez a színvilághoz illő kék csempét választottunk. A tapéta kör motívuma, a fiatalasszony által választott lámpatestek vonalában is visszaköszön.

A gyerekszobák régi bútorai megmaradtak, ezekbe a helyiségekbe tapétát és függönyt választottunk. A kislány szobába vidám rózsaszín, bézs, piros variáció került. A lufit tartó nyuszi figurák már az ovis korosztálynak felelnek meg, hiszen a kishölgy kilépett már a bébi korból.

A fiú szoba légballonos tapétája és az emeletes ágy jelzi, hogy itt már egy „nagy” fiú lakik, aki mindjárt iskolás. Itt is, mint a lakás többi részén, (kivéve a lányszobát) a fehér, kék hangulat uralkodik.

Egy teljesen más hangulatú lakást sikerült kialakítani. A fiatalos elemeket a rusztikussal kombinálva elértük, hogy kellemes, letisztult, ugyanakkor üde légkör keletkezzen a térben és az továbbra is biztosítsa az igazi otthont tulajdonosaik számára.

Kinőtt lakás ésszerűen képgaléria

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art