Flatart Icon 03 B

A hófehér vintage stílusú lakberendezés, amely klasszikus skandináv jegyeket is ötvöz, rendkívül kifinomult, meleg hangulatú enteriőröket eredményez. Ez a stílus nem nélkülözheti az apró, egyéni kiegészítőket, a személyes jellegű dekorációt és a hangulatos fényeket. A budaörsi egy plusz két fél szobás otthonban mindezt megtalálhatjuk, és az már csak hab a tortán, hogy egy panel lakásban járunk. 

Megrendelőnk imádja ezt a vintage hangulatot, így nem volt kérdés, hogy meglévő otthonát is ebben a stílusban varázsoljuk újjá. Sok kiegészítő az ő kreativitását dicséri, gyönyörű összhangot teremtve a belsőépítészet átgondolt és elegáns megoldásaival.

Az eredeti alaprajz lehetővé tette, hogy a vizesblokkot – a kihasználatlan közlekedő rovására – kibővítsük, és elfeledtessük a panel jelleget. Mindezt nem csak a stílus tekintetében, hanem a kényelmi szempontok maximális figyelembevételével is. Már az előtérbe is élmény belépni. Az öltözködés komfortját méretre készült és IKEA bútorok egyaránt segítik, természetesen szintén a vintage stílus jegyében. Az álmennyezetes világítás panel lakásban is ugyanolyan varázslatos hangulatot teremt, mint bármilyen más enteriőrben. Azt sugallja, hogy jó ide hazaérni és megpihenni egy fárasztó nap után.

A konyha minden igényt kielégít, maximálisan gépesített és a háziasszony pedáns életvitelét is tükrözi.  A bútorozás kiváló minőségű asztalos munka, ahogy a legtöbb beépített bútor is a szakember keze munkáját dicséri. A vintage kiegészítők közül többet egyedi elgondolás alapján szintén asztalosunk készített el.

A háló és a varrószoba berendezése alapvetően funkcionális, de a nőies kifinomultság stílusjegyei mindenütt megjelennek. A nappali a nyugalom szigete. A könyvek sokaságát IKEA bútorok rejtik, ami már megadja a szoba hangulatát, nem beszélve a sok-sok kedves vintage stílusú kiegészítőről.

Stílus, hangulat és otthonosság. Szép példája ezen  három összetevőnek a most bemutatott vintage jellegű munkánk, amely minden bizonnyal hosszú távon jelenti majd az igazi otthont remek stíluérzékkel megáldott tulajdonosának.

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art