Flatart Icon 03 B

Kevesen gondolják, hogy egy panel lakást is érdemes és lehetséges teljesen átszabni a mai kor igényeinek megfelelően. Akár kisebb-nagyobb gépészeti és építészeti átalakítások is megoldhatók, ha kellő bátorsággal nyúlunk a témához. Az új design teljesen el tudja feledtetni a panel jelleget, és akár hosszú távon is működőképes megoldást adhat.

Megrendelőink kérése szerint kialakítottunk egy további hálószobát ebben a kellemes otthonban, mivel gyermekeik, életkoruknak megfelelően már külön szobát kaptak. Így a szülői háló helyének átgondolására, valamint a konyha-étkező-nappali funkció elhelyezésére kérték fel lakberendező hármasunkat. Elképzeléseik között a letisztult design fontos szerepet kapott, mivel szerették volna elkerülni a zsúfoltság érzését.

Már a panel lakás eredeti belsőépítészeti elosztását látva felmerült bennünk a funkció csere lehetősége. Miért is ne lehetne a korábbi konyhából háló, akár egy pici fürdővel kiegészítve? Ugyanakkor a nappali szolgálhatna esetleg a családi élet fő színtereként, helyet adva a konyha-étkezőnek is? Természetesen igen. Mivel megrendelőink hosszú távú megoldásban gondolkodtak, így segítségünkkel belevághattak régi/új otthonuk átalakításához.

A design letisztult, a színvilág kellemes, világos, hiszen a tereket mindenképpen szerettük volna tágítani. A lányszobák berendezése és dekorációja is ezt az irányt tükrözi. A gipszkartonból épített polcrendszerek egyedi arculatot adnak a lányok birodalmának.
Most már minden adott ahhoz, hogy az egész család kényelmesen és komfortosan érezze magát ebben a lakberendezés szempontjából frappáns megoldásokkal átalakított panel otthonban, amely modern design megoldásokkal vált teljesen egyedivé.

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art