Flatart Icon 03 B

A tokaji borvidék szelíd dombjai között találkozhat a látogató a Tornyos Borházzal, ami hangulatos borospince és igényes borszaküzlet egyben. A teljes belsőépítészet a mi munkánk, a Feng Shui elveinek figyelembevételével. A borházat az átalakítás ifdején egy hagyományos családi vállalkozás üzemeltette, akik a tokaji szőlőhegyen nagy szőlőterületet műveltek és a borházban saját boraikat értékesítették.

A borház központi részén alakítottuk ki az eladó részt. Az eladó pult egyben bárpultként is funkcionál. A kialakítás és megvalósítás során Komáromi Rita Feng-Shui szakértő tanácsait vettük figyelembe. Az anyaghasználat, a színek kiválasztása, az elrendezés, a burkolat bágua formájú kiosztása mind-mind azt a célt szolgálta, hogy az üzleti vállalkozás minél sikeresebben működhessen. Az eladó tér egyben borkóstoló-vendégváró rész is, ahol a betérő vendégek kellemes környezetben ízlelgethetik vásárlás előtt a ház borait.

A borház alatt található egy klasszikus boros pince, ahol mindenki kedvére kóstolgathatja a tokaji szőlőből készült kellemes borokat. Jó idő esetén pedig a borház ízlésesen kialakított teraszán foglalhat helyet és pihenhet meg a betérő vendég.

A lakberendező munkánkat bemutató cikk a Szép Lak 2003. márciusi számában jelent meg.

Feng Shui borozó képgaléria

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art