Flatart Icon 03 B

Ez a társasházi lakás egyike volt első komolyabb munkáinknak. Az intenzív mediterrán hangulatot sugalló színekkel és modern elemekkel berendezett lakás hatalmas sikert aratott, évek múltán is népszerű. Az új építésű, tetőtéri jellegű társasházi lakás berendezése gondos tervezőmunkát igényelt a terek szabdaltsága miatt. Ugyanakkor festői panorámával és remek természetes fényviszonyokkal rendelkezett, amelynek előnyeit igyekeztünk a lakberendezésben is kihasználni.

A nappali meghatározó eleme a gipszkarton látványpolc, amely önmagában is izgalmas, ugyanakkor kiállító hely is: megbízóink külföldi útjairól származó dísztárgyai így méltó környezetbe kerülhettek. Karakteres és igényes a térben álló kanapé, amely a családi időtöltés központja.

A hálószoba elrendezése – építészeti okok miatt – nem volt azonnal egyértelmű. Végül a gardróbot az ágytól szintén gipszkarton fallal választottuk le, így a fukciók maximálisan kialakíthatók lettek. A gyerekszoba igazi kis mesekuckó tömör fa bútorokkal és kellemes színekkel.

Az Otthon magazin 2003. februári számában jelent meg, címlapon.

Társasházi lakás mediterrán színekkel képgaléria

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art