Flatart Icon 03 B

A csodálatos panorámával rendelkező társasházi lakás tulajdonosai elérkezettnek látták az időt, hogy otthonuk arculatát felfrissítsék, ill. megteremtsék lakásuk stílusának egységét. Fő feladatként a nappali újragondolását fogalmazták meg, de a fürdőszobák teljes felújítása is a kitűzött célok között szerepelt. A nappali korábbi bútorai közül néhány szép klasszikus darabot mindenképpen szerettek volna megtartani, és az alapvetően modern arculatváltást némi eklektikával fűszerezni. A színvilág tekintetében a korallpiros valamint a bézs és a földszínek kellemes árnyalatai kaptak szerepet, ezt a koncepciót alkalmaztuk következetesen a nappali térben. A helyiség korábbi elrendezését a zavartalan TV nézés érdekében megváltoztattuk, ugyanakkor izgalmas gipszkartonos megoldásokkal tettük egyedivé a nappali berendezését. A világításnak fontos szerep jutott, igyekeztünk esztétikus lámpatesteket összeválogatva változatos fényviszonyokat teremteni. A mennyezeti dobozolás jó lehetőséget teremtett a süllyesztett világító testek elhelyezésére. Ezek részben általános világítási funkcióval rendelkeznek, részben pedig direkt fényként – pl. képmegvilágítóként – tesznek szolgálatot.

Az újra kárpitoztatott régi karosszékek szép kontrasztot teremtve jól illenek a letisztult vonalvezetésű sarok kanapéhoz és a többi modern bútordarabhoz. A függönyözés is fontos feladat volt, alkalmazkodva az adottságokhoz, a hagyományos formát a római rolóval vegyesen használtuk. A tapéták színét a kiválasztott textilekhez igazítottuk.

A két felújított fürdőszoba hangulata és színvilága a minimál trend stílusát tükrözi, itt az elsődleges szempont a funkcionalitás volt.

Lakberendezőként sokszor kapunk részleges – nem egy teljes otthon kialakítására vonatkozó – felkérést. Ilyenkor nagyon fontos az eredeti állapot részletes tanulmányozása, hiszen a megmaradó dolgokat is be kell építenünk az enteriőrökbe. Ez nem mindig könnyű feladat és sokszor kíván nagyfokú kreativitást. Kellő odafigyeléssel és megbízóink bizalmát élvezve ebben a kellemes adottságú enteriőrben is sikerült megteremtenünk azt az összhangot, ami otthonná varázsolja a lakást.

Családi otthon modern átalakulása képgaléria

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art