Flatart Icon 03 Pp

Hosszú ideje azon töröd a fejed, hogy hogyan próbálhatnád ki a lakberendezési szolgáltatást kockázatmentesen? Akkor eljött a Te időd! Itt egy ellenállhatatlan ajánlat mindössze 29.900 Ft-ért, hogy később bátran belevágj a komplett tervezésbe!

Wintersale Alaprajz

A WINTER SALE lakberendezési ajánlat keretében egy szobát tervezünk meg neked szuper kedvezményes áron.

Küldd el nekünk a szoba alaprajzát méretekkel, és írd le néhány mondatban az igényeidet, elképzeléseidet. Mi elkészítjük a szoba egy lehetséges berendezési alaprajzát a megadott szempontok figyelembevételével, és kapsz hozzá 3D látványterveket is, mert abból látod igazán, hogy mit lehet kihozni a szobádból!

Ez az ajánlat most tényleg szuperakciós, ezért is mondtuk róla, hogy kockázatmentes. Ha mégsem tetszik, akkor legalább tudod, hogy nem ez a Te utad, de mi biztosak vagyunk abban, hogy imádni fogod, és később akarni fogod a komolyabb tervezést is az egész lakásra.

Mitől „komolyabb” a teljes tervezés? Természetesen nem attól, hogy ezt nem vesszük komolyan J. A teljes lakberendezési szolgáltatásnál minden esetben több vázlattervet készítünk, így választási lehetőséged van, hogy milyen irányba tartsunk. Ha pedig kialakult a végleges látványvilág, akkor részletes terveket készítünk a méretekről, anyagokról, színekről. Megtervezzük a világítást, a burkolatokat, az egyedi bútorokat és belsőépítészeti elemeket, a megvásárolandó bútorokról pedig kapsz egy bevásárlólistát.

De most – ahogy mondtuk az elején – ez egy kockázatmentes próba. Küldesz nekünk egy szobáról egy alaprajzot (maximum 30nm-es szoba), mi pedig küldjük hozzá a terveket.

Ugye, milyen egyszerű? Ne gondolkozz tovább, nincs rá okod!

Ha bátor vagy, és egyből nagyban gondolkodsz, akkor nézd meg lakberendezési csomagajánlataikat itt!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Konyha Nappali Etkezo 1konyha, nappali, étkezőkonyha, nappali, étkező

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art