Lakberendezési szolgáltatások

A lakberendező szakmában eltöltött több mint 20 év alatt sok tapasztalatot szereztünk arra vonatkozóan, hogy milyen kérdésekkel fordulnak az emberek lakberendezőhöz. Vannak, akik épp csak egy kis segítséget várnak, és vannak, akik mindent ránk bíznak. Akad, akinek inkább műszaki segítségre van szüksége, és akad, aki műszakilag kézben tartja a dolgokat, de nem elég kreatív a dizájn megoldásokhoz. Van, akinek belsőépítészre van szüksége, beosztja, vagy esetleg újraosztja a tereket, és van, akinek lakberendezőre van szüksége, aki a bútorok elrendezéseben, a hangulat kialakításában segít. És a legtöbb embernek mindezekre együtt van szüksége, hiszen a lakberendezés egy szakma, amihez nem érthet mindenki. Mindezeket a szempontokat végiggondolva kialakítottunk egy csomagrendszert, hogy minden igényt ki tudjunk elégíteni. Ám, ha Ön végigolvasva a csomagok tartalmát, mégsem talál olyat, amilyet keres, akkor sem kell továbbállnia. Mi meghallgatjuk igényeit, és személyre szabunk Önnek egy egyedi csomagot

Flatart Icon 01 Pp
Flatart Lakberendezes 9

HOME csomagok

Az OTTHON mindenki számára a biztos pont, a nyugalom és feltöltődés helyszíne. Itt lehetünk együtt szeretteinkkel, itt éljük a munkán kívüli életünket, sőt olykor még azt is. Fontos hát, hogy otthonunk minden szempontból igazodjon az igényeinkhez, és hangulata, berendezése kedves és otthonos legyen számunkra. Mi tudjuk, hogy ez mindenkinek mást jelent, ezért lakberendezési terveinket személyre szabjuk, és az Ön igényeihez igazítjuk, és működő, élhető tereket tervezünk.

BUSINESS csomagok

Egy vállalkozás sikerének kulcsa nagyon összetett és szerteágazó, ám az egészen biztos, hogy az átgondolt tervezés és a jó megjelenés fontos része a sikernek. Tudjuk, hogy aki üzlet, hotel, étterem, kávézó, vagy egyéb vendéglátóhely nyitásán vagy átalakításán gondolkodik, vagy új irodára van szüksége, annak hatalmas teher és felelősség van a vállán. A terhek egy jelentős részét azonban a belsőépítészeti és lakberendezési tervezéssel le tudjuk venni az Ön válláról, hogy Önnek csak az üzlettel kelljen törődnie.

Flatart Lakberendezes 6
Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art