Flatart Icon 03 B

Ezt a modern klasszikus polgári otthont három szomszédos lakás egybenyitásával alakítottuk ki. A Parlamentre néző extravagáns otthon tágas tereit ennek az átalakításnak köszönheti. A klasszikus és modern elemek merész összhangja, bátor színhasználat, és luxus jellemzi leginkább ezt a lakást. Az igényes belsőépítészet megvalósításának elengedhetetlen feltétele az az összhang, amely a tervező és a megbízó között kialakul. Kiváló ízlésű angol megrendelőinkkel nagyszerű munkakapcsolatot alakítottunk ki, így az eredmény nem maradhatott el.

A bordó színvilágú minimál stílusú konyha kiválóan beleillik a klasszikus enteriőrbe. Az egyetlen gondot a nagy belmagasság jelentette, de az álmennyezet leléptetésével végül a páraelszívást is sikerült megoldanunk.

A klasszikus fali panel rendszer, helyenként tapéta betéttel, és az igényes falburkolatok teszik igazán klasszikussá az enteriőröket. A választott bútorok könnyed eleganciája mindkét stílus jellemző vonásait ötvözi.

A fürdőszobák stílusa és színvilága egyértelműen minimál, kiegészítve igényes belsőépítészeti megoldásokkal és szaniterekkel.

A Szép Lak 2008. januári számában jelent meg, címlapon szerepelt.

Modern klasszikus polgári otthon képgaléria

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art