Flatart Icon 03 B

A bátor színválasztás és a modern lakberendezés ötvözése nem túl gyakori választás napjainkban. Megrendelőink saját egyéniségükhöz kívánták igazítani új otthonuk megjelenését és nem féltek már-már elfeledett árnyalatokkal frissíteni az alapvetően mediterrán stílusú villa belső tereit. Örömmel vállaltuk a feladatot, hiszen a földszínek uralta minimál trend világából számunkra is kellemes kizökkenést jelent egy-egy hasonló munka.

Mindenekelőtt kihívás volt a ház emeleti részének újragondolása, hiszen megrendelőink három külön bejáratú szobát kértek fiúgyermekeik részére. Az alapvetően funkcionális, minimál stílusú fiú szobákhoz külön fürdőszobát terveztünk a villa ezen részére.

A földszinten nem bontottunk falakat, de a meglévő étkező, nappali, vendég-dolgozó és fürdő teljesen új berendezést kapott. Az élénk világossárga szín választása telitalálatnak bizonyult a kellemes méretű modern nappaliban. Tavaszi, napsütötte hangulatba vonja a helyiséget és kihangsúlyozza az egyedi gipszkarton megoldást a TV körül.

Megrendelőink további kedvenc színei a kék és a zöld, amelyek a dolgozóban, a fiú szobákban és az emeleti fürdőszobákban is következetesen megjelennek. Ez utóbbi helyiségek belsőépítészeti kialakítására mind ergonómiai mind design szempontból különös gondot fordítottunk. Itt is uralkodó a modern letisztult trend, de a színek izgalmas frissességet hoznak a belső térbe.

Az átgondolt, sok rejtett megoldással operáló világítástervezés életre kelti a különleges árnyalatokat. Természetesen tartottuk magunkat a kevesebb több elvéhez a színtervezés területén is, így az uralkodó modern design meghatározza az igényes családi villa alapvető arculatát.

Merész színek és letisztult design – Egy családi villa új élete a tavaszi hangulat jegyében képgaléria

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art