Flatart Icon 03 B

Talán a fotók alapján meglepő, hogy ezt a kifejezetten klasszikus stílusban berendezett házat egy egészen fiatal házaspár lakja. A diósdi családi házat a klasszikus berendezés, igényes kialakítás jellemzi, hiszen ízlésvilágában ez állt legközelebb megrendelőnk elképzeléséhez. A nappali klasszikus hangulatát alapvetően meghatározza a visszafogott színvilág. A hagyományos kiegészítők mellett – ügyfelünk kérésére – mediterrán stílusjegyekkel is felruháztuk a helyiséget. A toszkán stílusú kandalló és a kovácsoltvas lépcsőkorlát különleges ízt ad a berendezésnek. A nappali padlóját keményfa parketta borítja.

A házban kifejezetten meghitt, családias hangulatot sugároz a klasszikus stílusú kandalló. A visszafogott színvilág, a stukkókkal gazdagon díszített, igényes padlóburkolattal burkolt előszobában is folytatódik, így az összhatás kifinomult és egységes lett.

A bútorok, a korlátok és a különböző gipsz elemek minden helyiségben gazdagon díszítettek. A függönyök, párnák és egyéb textíliák esetében a klasszikus stílushoz illő nehéz, díszes anyagokat választottuk.

A konyha kialakításánál kifejezetten ügyeltünk arra, hogy a klasszikus, angolos jegyeket emeljük ki, mert ez volt megrendelőnk álma. A konyhát és az étkezőt összekötő bárpult funkciója kettős. A konyha felől kivilágított tárolórészt látunk, ugyanakkor az étkező felől egy igazi klasszikus kétüléses bárpult jelenik meg.

A konyhában használt kőburkolat intarziás klasszikus mintás. A konyhában is a visszafogott, csontfehér színvilág jellemző, mely itt is körülöleli a nehéz klasszikus függönyt.

Az étkező arculatát a sötétbarna klasszikus étkező garnitúra és tálaló szekrény határozza meg. Statikailag kivitelezhetetlen volt egy valódi ablak beépítése, de mivel megbízóink mindenképpen szerettek volna természetes fényt is az étkezőbe, ezért egy olyan felület került kialakításra üvegtéglából, melyet a klasszikus függöny egészen ablak jellegűvé varázsol. Az étkező különleges dísze az exkluzív csillár is.

Fiatalos klasszikus családi ház képgaléria

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art