Flatart Icon 03 B

Ezt a fiatalos design lakást megbízóink, a nagymamától örökölt, korábbi életstílust tükröző régi társasházi lakásból alakítatták át. A tervezés során a legújabb trendeket követő, izgalmas belsőépítészeti megoldásokat felvonultató otthont rendeztünk be. A helyiségek nagyrészt átalakultak, vagy új szerepet kaptak. A nappali-konyha-étkező ugyan egy teret alkot, de ügyeltünk arra, hogy vizuálisan – álmennyezettel, gipszkarton térelválasztóval – szeparáljuk a funkciókat. A konyha vízkék színe különlegesen üdítő árnyalat, amely talán szokatlan, mégis gyönyörű. A sötét színű konyhabútor a praktikus redőnyös megoldással, és az üveg falburkolattal az abszolút minimál irányvonalat követi.

A nappali gipszkarton látványfala a helyiség meghatározó eleme. Szintén különleges belsőépítészeti megoldás az innen nyíló háló tolóajtaja, amely nyitott állapotban takarja a mellette lévő könyvespolcot. Tárolás szempontjából igyekeztünk minden lehetőséget kihasználni a lakás nem túl nagy alapterülete miatt. A nappaliból nyíló terasz üde, hivogató oázis.

A hálószoba bordó árnyalatai elegánssá és kifinomulttá teszik a pihenés színterét. Ide is terveztünk gipszkarton polcot, amely a világítással együtt praktikus és esztétikus kiegészítője a helyiségnek.

Fiatalos design lakás képgaléria

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art