Flatart Icon 03 B

Ellazulás és felüdülés tökéletes nyugalomban. Ez az otthoni, saját wellness ígérete. Folytatjuk előző bemutatónkat az erdő mélyi családi fészekről, mert úgy éreztük, a wellness rész megér egy önálló bejegyzést.

A családi álomházat bemutató cikkünkben már utaltunk a wellness részre, amely a ház alagsorában kapott helyet. Földszintnek is tekinthetjük, mivel a terepviszonyok miatt a ház hegyoldalba épült. Egy kellemes fürdőzés vagy szaunázás után ellazulva, közvetlenül a természetbe jutunk az üvegajtókon keresztül.

Amikor megkaptuk a megbízást a családi wellness kialakítására, a feladat nem tűnt egyszerűnek, mert megbízóink több funkciónak kívántak helyet találni. Egy tároló részt mindenképpen le kellett választanunk, de végül a pezsgőfürdő, a szauna, a zuhanyzó és a mosdó számára is megtaláltuk a tökéletes elrendezést.

A stílusjegyek akárcsak a házban, a természet közelségét idézik. A zöld és árnyalatainak használata, a levél motívum a csempén és a tapétán része az erdei hangulatnak. A világítás igazán elbűvölő lett. A tűfények és a rejtett világítás az üveg falburkolat körül ellazít és kiszakít a szürke hétköznapokból.

Családi wellness az erdő mélyén képgaléria

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art