Flatart Icon 03 B

Mindig öröm visszatérő ügyfeleknek tervezni, különösen, ha a feladat is izgalmas. Egy hegyvidéki családi nyaraló wellness részleggel, természetes anyagok használatával olyan kihívás, amit a legnagyobb örömmel fogadtunk el.

A cél a maximális kényelem és nyugalom biztosítása egy olyan második otthonban, amely kompromisszumok nélkül megfelel a modern kor elvárásainak is. A belsőépítészet tervezésénél minimál, skandináv és alpesi stílusjegyekkel dolgoztunk.

Szerencsés helyzet, ha már a kezdetektől együtt gondolkodhatunk az építésszel, sőt egyazon terven tehetjük meg a saját javaslatainkat a ház szerkezeti kialakítására és a belsőépítészetére vonatkozóan. Esetünkben is így történt, figyelembe véve megbízóink egyedi igényeit.

Az alpesi ház jelleg az eredeti elképzelés fontos része volt, így a teljes belmagassággal dolgoztunk az alapterület nagy részén. A látszó fa szerkezet melegsége bensőséges atmoszférát varázsol, a nagy üvegfelületek pedig testközelbe hozzák a természetet.

A konyha-nappali-étkező bútorozása a minimál design jegyében született, a fa felületek pedig skandináv hangulatot teremtenek a Mátra közepén.

A privát rész szeparáltan helyezkedik el, a háló- és gyerekszoba, valamint a fürdő tökéletesen kényelmes és funkcionális. A tetőteret is sikerült kihasználnunk, így a vendégeknek is kialakítottunk itt egy megfelelő háló részt, illetve a gyerekek számára alkalmas játszó kuckót.

A földszinti, pontosabban alagsori wellness részleg a hab a tortán. Itt minden adott, ami a pihenéshez kell. Pezsgőfürdő, szauna, zuhanyzó, tároló-öltöző rész és mosdó kapott helyet a legalsó szinten. A burkolatok is a természet közelségét idézik, a hangulatos tűfények pedig elbűvölő atmoszférát teremtenek. Erről a wellness részlegről következő bejegyzésünkben mutatjuk a részleteket. Tartson velünk a folytatásban is, ha pedig tetszett, amit látott, keressen meg minket, hogy Önnek is segíthessünk!

 

 

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art