Flatart Icon 03 Pp

A Flat Art 2000 Lakásművészeti Stúdió fennállásának több mint 20 éve alatt több weboldalt is „elfogyasztott”. Az új oldal mindig hozott magával egy arculatváltást, vagy talán fordítva, minden arculatfrissítés igényelt egy modernebb, újabb weboldalt, és ezzel egy webdesign tervet is. A legutóbbi változás idén tavasszal történt, erről, és az oldal tervezőjéről és kivitelezőjéről mesélünk most.

Rengeteg pozitív visszajelzés érkezik a megújult weboldalunk designjával, és az oldal működésével kapcsolatban.

Minden vállalkozás életében fontos a látványos és jól használható weboldal, hiszen általában ez az első benyomás, ami az érdeklődőket és a leendő megrendelőket éri. Mivel mi magunk is designerek vagyunk, és az ügyfeleink otthonainak, irodáinak, üzleteinek látványvilágáért felelünk, így természetes, hogy a weboldalunknak is ütősnek és egyedinek kell lennie.

A weboldalunk designterveinek elkészítését bizonyos értelemben „házon belül” oldottuk meg. A Business csomagok között az Önök számára is elérhető Interior branding szolgáltatásunk, ahol a belsőépítészeti tervezést arculattervezéssel is kiegészítettük. Ez esetben az arculattervezést kolléganőnk végzi, aki egyben szabadúszó grafikus tervező. Így lett hát, hogy megújuló weboldalunk designterveit a Dr-Design készítette.

Egy weboldal esetén a munka természetesen nem áll meg a designterveknél, ahogy a lakberendezés is a kivitelezéssel folytatódik. A weblap elkészítésével a Webmoments-et bíztuk meg.

Rengeteg jótanáccsal, és rugalmas, konstruktív hozzáállással dolgoztak, így a kezdeti terv kisebb- nagyobb átalakítás után az ő közreműködésükkel érte el végleges formáját. Az oldal jó használhatósága, működőképessége mind az ő munkájukat dicséri. Nagyon köszönünk nekik mindent, elsősorban Schramel Lacinak, aki a munka oroszlánrészét végezte!

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art