Flatart Icon 03 Pp

A lakberendezési színpaletták használata nem csak azt segíti elő, hogy trendi lakásban élhet, hanem a színek harmónikus összetételével, első ránézésre is el tudja dönteni, hogy mi az az összeállítás, amely tetszik Önnek. A Balancing Act egy kiegészítő lakberendezési színpaletta, amelyben a meleg és hideg tónusok természetes egyensúlya támogatja és kiemeli egymást.  A PANTONE 17-3938 Very Peri ragyogása felerősödik ezen a művészien kalibrált palettán, amely az élénkség érzését és a vizuális vibrációt kölcsönzi.

 

belsőépítészet

 

Az alábbi három színharmóniát alkalmazva különböző hatásokat érhetünk el a lakberendezésben. Az első színsornál látható, hogy a sárga és a kékes lila Very Peri a semleges rózsaszínekből szinte kiemelkednek, így a lakás azon részén érdemes használni, ahol ki akar emelni valamit, legyen az egy tárgy, pl. egy szép kanapé, párnákkal, vagy akár egy funkció, pl. az étkező. Az enteriőr alapszínét megadva, ezek a színek használhatók akár csak egy-egy színfoltként is a lakásban. Például: lotus rózsaszín a fal, orgona lila a függöny, a fotel Very Peri és a fotelben lévő párna sárga.

A második színsor jóval dinamikusabb, hiszen erőteljesebb színek kerültek egymás mellé. A galagonya rózsaszín és a gránit zöld együttes használata egyfajta üdeséget kölcsönöz a térnek, melyet kiegyensúlyoz a terrakotta agyag és az elegáns Very Peri.

A harmadik variációban a bodza lila és az agyag adja az alapot, melyből a sárga és a Very Peri emelkedik ki. Fontos, hogy a színharmóniák használatakor nem kell csak 1-1 tárgyra, bútorra, illetve falra koncentrálni. A lakberendezési színpaletta használata nem azt jelenti feltétlenül, hogy a kanapé legyen kékeslila a fal pedig rózsaszín. Egy jó tapéta, mely tartalmazza ezt a 4 színt és hozzá egy szép kanapé már meg is oldotta feladatot. Ráadásul költséghatékony is, mivel egy falat letapétázva az egész tér más hangulatot kap, felfrissül.

Ezeket az impulzív, kontrasztos színeket bátran használhatja mindeni, akár a nappaliban, konyhában vagy a lakás bármely területén. Általánosságban véve a rózsaszínes árnyalatokkal lágyíthatjuk a teret, a sárgával pedig intenzívebbé tehetjük az összhatást!

Amennyiben szívesen megnézné, hogy milyen lenne a lakása a Very Peri Egyensúly lakberendezési színpalettával, válassza „Start 3D” csomagunkat!

A képek forrása: Pinterest

lakberendezés

lakberendezés

lakberendezés

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art