Flatart Icon 03 Pp

A lakberendezés nem jelenti azt, hogy minden megtakarított pénzünket az otthonunk csinosítására kell költenünk, és ezt most be is bizonyítjuk!

Az otthonunk a nyugalom szigete, ahol feltöltődhetünk a mindennapok forgatagában, ezért fontos, hogy kényelmes és stílusos legyen. Különösen nagy jelentősége van ennek napjainkban, amikor a home office lehetővé teszi, hogy még több időt töltsünk otthon. Nem szükséges azonban mélyen a zsebünkbe nyúlnunk ahhoz, hogy életterünket újjá varázsoljuk. Következzen néhány egyszerű és nagyszerű, abszolút költségkímélő lakberendezési tipp!

Festés és dekorálás

Ha elérkezik az idő a falak felfrissítésére, válasszunk okosan falfestéket vagy tapétát, ezzel egészen új hangulatot teremthetünk. A nappaliban, konyhában használjunk élénk színeket, amelyek felpezsdítik a teret, a hálószobában pedig olyan árnyalatokat, amik segítenek a relaxációban. Egy sötétebb szín kiemelheti a világos bútorokat, míg egy világosabb árnyalat tágasabbá varázsolja a teret. A különleges hatásért használjunk sablonokat vagy falmatricákat egy-egy falfelületen.

DIY projektek

lakberendezés BudapestA “csináld magad” projektek nem csak költséghatékonyak, hanem személyre szabottá is teszik a teret. Egy régi bútort új életre kelthetünk egy réteg festékkel vagy új kárpitozással, az internet tele van ötletes megoldásokkal és videós anyagokkal. Használjunk merész mintákat vagy színeket, hogy modern, egyedi darabokat hozzunk létre. A tároláshoz is bevethetünk ilyen megoldásokat, egy felújított létrát polcnak használhatunk, egy régi bőröndből kreatív tároló lehet.

Másodkézből szerzett kincsek

Látogassunk el a helyi bolhapiacra, igazi gyöngyszemekre lelhetünk, olyan bútorokra vagy dísztárgyakra, amiknek saját történetük van, és mindez szinte fillérekért a miénk lehet. Egy antik asztali lámpa vagy egy vintage szőnyeg megadhatja azt a különleges hangulatot, amire vágyunk. Ne féljünk újrahasznosítani, a bolhapiacról beszerzett holmit is használhatjuk kreatívan, egy régi ablakkeretet például tükörré alakíthatunk.

Zöld oázis

A növények élettel töltik meg otthonunkat, és még a hangulatunkat is javítják, így mindenképpen érdemes beszereznünk néhányat. A nappaliban általában elég sok a fény ahhoz, hogy szinte bármit választhatunk, a konyhába kerülhet néhány fűszernövény, de akár még a fürdőszobát is zöldíthetjük egy-egy növénnyel, ami bírja a nedves, párás környezetet. Egy kevéssé igényes növénynek a gondozása sem kerül sokba, a látványa viszont magáért beszél.

Lakberendezővel költséghatékonyan?

lakberendezés BudapestBár elsőre úgy tűnhet, hogy egy lakberendező megbízása többletköltséggel jár, hosszú távon mégis megtérül, ezért érdemes fontolóra vennünk. A modern lakberendezés rengeteg izgalmas lehetőséget tartogat, egy jó szakember ráadásul olyan tervezési megoldásokat javasolhat, amelyekkel elkerülhetjük a felesleges kiadásokat és optimalizálhatjuk a meglévő erőforrásainkat. Hogyan lehetséges ez?

Egy lakberendező olyan beszerzési forrásokat ismer és fortélyokba tud beavatni, melyek segítségével sokkal olcsóbban tudjuk megvalósítani ötleteinket, mint azt eredetileg gondoltuk. A szakmailag alátámasztott megoldások nem csak stílusosak, hanem időtállóak is, ami azt jelenti, hogy nem kell néhány évente újrakezdenünk otthonunk csinosítását. Semmiképp sem érdemes tehát eleve elvetni a profi lakberendezés lehetőségét!

Egy kis kreativitással és szakértői segítséggel költséghatékonyan alakíthatjuk át otthonunkat, és minden részletében egyedi életteret teremthetünk. Ha Önt is érdekelné a lakberendezés Budapesten, ránk számíthat!

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art