Belsőépítészeti igényfelmérés online is?

Otthona felújítás előtt áll, és a belsőépítészet kivitelezését szakemberre bízná? A rengeteg teendője miatt szeretné kényelmesen felvenni a kapcsolatot profikkal? Amennyiben a kérdésekre igennel felelt, válasszon bennünket, ugyanis velünk online is egyeztethet a munkálatokkal kapcsolatban!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a mai rohanó világban sokaknak nincs idejük a személyes találkozásokra, fontosnak tartottuk, hogy ügyfeleink online is felkereshessenek bennünket. A megbeszélés Skype-on keresztül történik. Munkatársaink felmérik pontosan az igényeket, majd egyeztetik azokat a munkafázisokat, amik felmerülhetnek a belsőépítészet kivitelezése során. Rengeteg időt és energiát spórolunk Önnek, így elkerülheti, hogy túlterhelje magát otthona felújítása során.

Velünk sokkal egyszerűbb lesz egyeztetnie a belsőépítészeti elképzelésekről. Ügyfélközpontú, rugalmas, színvonalas szolgáltatást biztosítunk a bennünket felkeresők számára online is! Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne Skype-on keresztül egyeztetni, keressen fel bennünket elérhetőségeinken, és foglaljon időpontot!

About oti

Szabó Otília: 06/20 – 480-5312
Szentesi Nóra: 06/20 – 480-3817
Rétmezei Andrea: 06/20 – 480-5566
E-mail: info@flatart.hu