Belsőépítészeti csomag

vilagitasi-terv-180830-nzBelsőépítészeti csomagunkat annak ajánljuk, aki elégedetlen lakása beosztásával, és szeretne változtatni, új helyiséget kialakítani, vagy épp összenyitni tereket, de az átalakított lakás lakberendezési tervezésében már nem kér segítséget.

A jó és kényelmes otthon alapja a jó beosztás, a funkciók megfelelő elrendezése. Ám nagyon sok olyan lakás és ház épült és épül ma is, aminek rossz a beosztása, túlszabdaltak a terek, vagy logikátlan a bejárás. Olyan is előfordul, hogy bővül a család, és ezért van szükség az átalakításra.

Ár: 6-7.000 Ft/nm + ÁFA – de legalább nettó 100.000 Ft
(az esetleges statikai vizsgálat díját az ár nem tartalmazza)

 • Felmérés (Budapesten kívül kiszállási díj mellett)
  Falmozgatások esetén a statikai vizsgálat elengedhetetlen. Amikor a statikai szakvélemény a birtokunkban van, akkor tudunk munkához látni, és felmérni a helyszínt.
 • Egy alaprajzi vázlat a falak átszervezésére sematikus bútorozással
  A statikai szakvélemény irányelveit figyelembe véve olyan elrendezést javaslunk Önnek, ami a megfogalmazott igények alapján lényegesen jobb az Ön számára, mint a meglévő állapot.
  Ezen szolgáltatási csomagunkhoz nem kapcsolódnak 3D látványtervek, a tervezés kizárólag alaprajzi szinten zajlik.
 • Berendezési terv, Építési-bontási terv, álmennyezeti/világítási terv.
  A tervezett alaprajzi elrendezést méretezett műszaki tervekkel egészítjük ki azért, hogy a kivitelező csapat pontosan tudja, hogy mi a feladata.

Árajánlatkérés

További lakberendezési csomagjaink

Szabó Otília: 06/20 – 480-5312
Szentesi Nóra: 06/20 – 480-3817
Rétmezei Andrea: 06/20 – 480-5566
E-mail: info@flatart.hu