Flatart Icon 03 B

A kétszintes elegáns otthon stílusjegyeiben nem tipikus loft, de a nagy belmagasság és a nappali impozáns légtere mindenképpen felruházza a loft lakások jellemzőivel. Nincs szó tehát ipari jellegről, de a tér belsőépítészeti megoldásai mindenképpen nagyvonalúak. Lakberendezőként mindig öröm kedves, visszatérő ügyfeleknek tervezni, különösen, ha a feladat is izgalmas. A Duna-parti exkluzív lakóparkban vásárolt lakásból nagyszerű kilátás nyílik a Dunára, lévén, hogy a legfelső emeleten járunk. Megbízóink olyan belső kialakításra vágytak, amely hangsúlyozza az épület és otthonuk építészeti elemeit, ugyanakkor melegséget sugárzó és különleges. A modern, minimál stílus és színvilág egyértelmű választásuk volt, hiszen a szögletes formák mindenütt jelen vannak a belső térben. A funkcionális kialakítás természetesen itt is  átgondolt lakberendezői tervezést igényelt, hiszen a nagy üvegfelületek és a térben megjelenő lépcső nem könnyítették meg a nappali logikus elrendezését.

A konyhát korpusz szinten megtartottuk, de a sziget és a hozzá kapcsolódó elemek, valamint a szekrények kiosztása, a munkapult és a frontok egyaránt újonnan készültek. A sziget fölötti álmennyezet is hangsúlyozza a bútor formavilágát. Az étkező a lépcső alá került, amely gipszkarton borítást kapott. A mellette húzódó fal különlegessége a szép díszvakolat, amely összeköti a nappalit a galériával. A nappaliban helyet kapott egy bioetanol kandalló is. A mögötte megjelenő ezüstös burkoló lapok izgalmas ragyogást adnak a nappali térnek.

A galéria a dolgozó színtere, amelyet gipszkarton elemekkel tettünk érdekessé. Ugyanez a színvilág megjelenik a hálóban is, hiszen törekedtünk az egységességre. A hálóból nyíló fürdő hangulata a loft stílust idézi, mégis melegséget sugároz. Ugyanez érvényes a kisebb -zuhanyozós – fürdőre is, ami a vendégek kényelmét is szolgálja.

Összességében olyan prémium kategóriás otthon készült, amely tökéletesen megfelel megbízóink igényeinek és az általunk vallott lakberendezési elveknek.

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art