Flatart Icon 03 B

Ez a referenciánk példa arra, hogy hogyan lehet egy impozáns panorámával bíró Duna parti lakást úgy átalakítani, hogy az egyben szolgáljon impozáns irodaként és luxus lakásként is. Megbízónk olyan elrendezést és berendezést szeretett volna, ahol a minőségi bútorok és anyagok használata jellemző. Így a tervezés során a lakás minden helyiségének kialakításakor elsődleges szempont volt az ízléses elegancia. A nappali eleganciáját alapvetően meghatározza a vaj színű bőr kanapé és a gondosan megválasztott, a barna különböző árnyalait viselő, textil kiegészítők, melyek megteremtik a karakteres bútorok közötti harmóniát.

Mivel a lakásban került kialakításra ügyfelünk otthoni irodája is, ahol gyakran megfordulnak üzletei partnerei is, ezért már az előtérbe lépéskor hangsúlyoznunk kellett az iroda stílusát. A gondosan megválasztott minőségi fapadló végigvonul a lakás privát és üzleti szféráján és eleganciája mellett egyben meghatározza a komolyabb, üzleties légkört is.

Ügyfelünk ízlésvilágának megfelelően került kialakításra a dolgozó, iroda, könyvtár is. Ennek a helysigének a stílusa is teljes harmóniában van a lakás egészének arculatával. Az irodába lépve is azonnal érzékeljük az ízléses luxust, melyet a minőségi fa bútorok és kiegészítők határoznak meg.

A lakás kiegészítő helyiségeinek kialakításakor is ügyeltünk arra, hogy bárhová is tévedjen a vendég, vagy éppen a tulajdonos mindig megmaradjon az igényes elegancia érzete.

A Szép Lak 2006. szeptemberi számában jelent meg.

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art