Flatart Icon 03 B

Lakberendezőként gyakran gyönyörködhetünk Budapest csodás panorámájában, de van olyan hely, amely minden képzeletet felülmúl. Nem véletlen, hogy kedves visszatérő ügyfelünk is beleszeretett abba a nem mindennapi látványba, amely penthouse jellegű otthonának teraszáról élvezhető. Nagy örömmel fogadtuk megrendelőnk újabb megkeresését, hiszen számunkra ez a legpozitívabb visszajelzés. Több lakását berendeztük már, így az évek során részletesen megismerhettük igényeit és biztosak lehettünk abban, hogy a kiváló munkakapcsolat folytatódni fog. A trendek és az egyéni ízlés persze változik, így számunkra is új kihívást jelentett, hogy modern-klasszikus, az Art Deco stílusjegyeit magán viselő otthont alkothattunk.

Izgalmas feladatnak kínálkozott az előtér, a nappali-étkező, valamint a hálószoba szállodai színvonalú kialakítása. Kifejezetten magas minőségű anyagokkal dolgozhattunk, annak érdekében, hogy a végeredmény reprezentatív ugyanakkor rendkívül otthonos legyen. A luxus érzetét kelti az arany-bézs-padlizsán színvilág, amelyet fekete és ezüst felületek is kiegészítenek.

A színek összhangját aprólékos munkával teremtettük meg, így a végeredmény harmonikus és extravagáns lett. A nappali és a háló falfülkés gipszkarton elemei fokozzák a hatást, ahogyan a minőségi olasz bútorok és a professzionális asztalosmunkával készült berendezési tárgyak is. A világítás, ahogyan a lakberendezésben mindig, itt is központi szerepet kapott. A szépséges kristály lámpák és csillárok elbűvölő atmoszférát teremtenek, amelyhez az igényes asztali lámpák és a süllyesztett lámpatestek is hozzájárulnak. A lakást körbe ölelő, U alakú terasz berendezése is a lakberendezői munka része volt.

A funkciókat sikerült tökéletesen elosztani a térben, így került ide a masszázsmedence, a grillező, az étkező, és a pihenő rész. A szauna igazi különlegesség és megrendelőnk találékonyságát dicséri. A teraszról és a fürdőszobából egyaránt megközelíthető. A terasz világítása szintén igényesen tervezett, a kültéri világítás finoman asszisztál Budapest csodás fényeihez.

Lakberendezőként nagyszerű dolog látni, hogy terveink maximálisan megvalósulnak és az általunk megálmodott enteriőrök életre kelnek. Ez a munkánk is jól reprezentálja azt a szakmai elhivatottságot, amely miatt érdemes felkeresni cégünket.

Árajánlatkérés

Art Deco otthon a város felett képgaléria

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art