Flatart Icon 03 Pp

A 2020-as évben a tervezők és az ipar egyre nagyobb figyelmet fordítanak a környezet védelmére, és az újrahasznosítás is egyre inkább előtérbe kerül. A természetes anyagok – mint amilyen a tengerifű és a bambusz – eddig is népszerűek volt a lakberendezésben, de a következő évben igazi slágereknek számítanak majd.

A 2020-a lakberendezési trendekre is nagy hatással lesznek a modern, városi élet új tendenciái, így a városi lakásoknak a pihenés mellett munkahelyként is meg kell állniuk a helyüket. Továbbra jellemző lesz a nappali terek egybenyitása, a kényelem és a hangulat. A hálószobák az új trendek szerint a luxus érzését hangsúlyozzák majd, de a természetes anyagok figyelembevételével. Egyre népszerűbbek lesznek a parafa, banánlevél, vagy bambusz felhasználásával készített falpanelek és tapéták, a textilek közül pedig kiemelkedik a lenvászon, ezek mellett a márvány, a különféle természetes kövek és a kerámia is a lakberendezési trend részei maradnak. Színek tekintetében a meleg árnyalatok váltják a pasztellszíneket.

Amennyiben szeretné profi lakberendezőkkel megterveztetni az otthonát, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art