Flatart Icon 03 Pp

lakberendezés lényege, hogy a munkához, lakhatáshoz kijelölt tereket praktikusan, funkciójuknak megfelelően, ízlésesen töltse meg bútorokkal és használati tárgyakkal. A lakberendezéssel foglalkozó szakembernek nem csupán a tudását, szépérzékét és a kreativitását kell tudnia használni, hanem kapcsolatot is kell teremtenie a megbízóval. A megrendelő tervezi, kívánságai és döntései alapján történik a nagy átalakítás.

A megrendelő tetszésének elnyerése nem az egyetlen kihívás. Egy lakberendező akkor tudja igazán megcsillogtatni a képességeit, ha kis alapterületű helyet kell berendeznie. A tágas terekben könnyű alkotni, szinte mindenre van lehetőség, ellenben egy apró lakás berendezése már valódi bravúr.

lakberendezésnek megvannak a maga trükkjei, amiket sikerrel lehet alkalmazni egy kis helyen is. A különböző lakberendezési praktikák garantáltan beválnak és egy szűkre szabott térből is otthonos, tágasnak ható és praktikusan berendezett lakást vagy éppen irodát tudnak varázsolni.

lakberendezés trükkök egyik alapvető eleme a színek és a minták használata. A világos színekkel és a hosszanti csíkozással sehol nem foghat mellé a lakberendező, hiszen ezek a megoldások világosabbnak, tágasabbnak mutatják a teret. A tükör és a fények használata is jól bevált módszer, ha egy kis teret kell nagyobbnak mutatni.

Sok múlik a tértagoláson is. Egy panel lakás vagy egy kis garzon esetében a térelválasztást nem muszáj falakkal megoldani, bútorokat, gipszkarton térelválasztókat, természetes alapanyagból készült paravánokat is lehet alkalmazni, fényáteresztő kialakítással. A praktikus és ötletes tárolókban sok minden elfér, de azok nem foglalnak sok helyet. Itt érdemes felfelé építkezni, nem pedig horizontálisan, akár a mennyezetre is kerülhet ál panel, hogy nagyobb belmagasságot mutasson.

lakberendezés során amennyire lehet, kerülni kell a zsúfoltságot, a cél a letisztult, rendezett enteriőr kialakítása, ahol marad hely élni is. Ha kíváncsi a mi megoldásainkra, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art