Flatart Icon 03 Pp

A fürdőszobák berendezése sokszor nem egyszerű feladat. Talán eszünkbe se jut, hogy az ablak elé tegyük a mosdót, mivel a szokásos elrendezésnél a falra kerül a tükör. Nagyon látványos, szép megoldás a függesztett tükör.

Mivel az ablak elé kerül, fontos, hogy könnyen mozdítható legyen, amennyiben az ablakot nem csak bukóra akarjuk kinyitni, hanem teljesen ki szeretnénk tárni. Ugyanakkor stabil felfüggesztést kell kialakítani, hogy nehogy balesetet okozzon.
Természetesen a fürdőszoba hangulatához illő tükröt válasszunk! Egy klasszikus berendezésű fürdőbe, antik vagy antik hatású szépen megmunkált keretű tükröt tegyünk! Egy afrikai stílusú fürdőbe a natúr fakeretes tükör a megfelelő. Impozáns látványt nyújt a tükör mellett lelógatott mécses tartó. Egy- két odaillő dekoráció pl. faszobrok vagy egy csokor vágott virág is helyet kaphat a fürdő szobában, hogy az minél otthonosabb legyen!

A hófehér fürdőszoba kiegészítője, csakis egy letisztult, egyenes vonalú, vékonyan keretezett tükör lehet. A keret anyaga legyen fémes hatású vagy fehér! Ide ne tegyünk sok kiegészítőt, hogy érvényesüljön a tisztaságot hangsúlyozó fehér szín hatása!
Bármilyen stílust is választunk a fürdőszobánk berendezéséhez az arabostól a minimálig, gondosan válogassuk össze a megfelelő kiegészítőket és arra is vigyázzunk, hogy az egész lakást tartsuk egy stílusban! A tükör fontos kelléke a háznak, nem csak dekoratív használati tárgy, de tértágító és figyelem irányító szerepe is van. A lakás többi részében való elhelyezésénél vegyük figyelembe azt is, hogy mit látunk majd a tükörből! Tegyünk a tükör „látóterébe” olyan dísztárgyat, mely vendégeink szemét tovább vezeti és abba az irányba viszi, ahová be szeretnénk őket invitálni!

Ne felejtsük el egy szép tükör önmagában is öltözteti otthonunkat!

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art