Flatart Icon 03 Pp

A belsőépítészeti tervezés és a lakberendezés nálunk összefonódik, a két szakterület ötvözete pedig a tökéletes enteriőr alappillére!

Amikor valaki szeretne többet kihozni az otthonából vagy akár csak egyetlen helyiséget varázsolna újjá, jól jön egy szakértő, aki egészen más szemmel tekint a lakásra és olyan lehetőségeket is meglát benne, amiket maga a tulajdonos talán nem. De ha az állapot rendben van és nincs szükség felújításra, melyik az a szakterület, amit érdemes segítségül hívni? A belsőépítészet? Vagy inkább a lakberendezés? Mindkettőre szükség van, ezek ugyanis összefonódnak és egymásra épülnek.

A belsőépítészeti tervezés nem csak a funkcionális és esztétikai megközelítést öleli fel, hanem az építészet oldaláról is segít körüljárni a projektet. Így válik a lakható otthon élhetővé, ehhez pedig szükség van műszaki ismeretekre, de a dizájn kérdéseknek is nagy figyelmet kell kapniuk.

Belsőépítészeti tervezésre van szükség, ha valaki az alapoktól szeretné újragondolni otthonát, átalakítaná egy helyiség funkcióját, egybenyitna vagy éppen leválasztana tereket, tehát olyankor, amikor a változtatás a szerkezetet is érinti. Szintén ide tartoznak azok az esetek, amikor valami újat kell teremteni, ilyen lehet például egy-egy különleges elem, egy exkluzív lépcső vagy éppen egy egyedi megjelenésű, többfunkciós bútor, melyek megvalósításhoz a belsőépítészeti tervezés szolgáltatja az alapokat.

A lakberendezés kiegészíti és megkoronázza mindezt, hiszen egyedi karakter ad a tereknek egy meghatározó lakberendezési stílus vagy épp egy izgalmas ötvözet formájában. Itt az anyagok, a színek és a minták kerülnek előtérbe, fontos szerepet kap a látványtervezés, és az egésznek a legfőbb célja, hogy az enteriőr minden szegletében a tulajdonos személyiségét tükrözze.

Ha kedvet kapott egy kis újításhoz, ránk belsőépítészeti tervezésben és lakberendezésben egyaránt számíthat, valamint tudunk ajánlani Önnek kivitelezőt, aki formába önti mindazt, amit közösen megálmodtunk. Keressen minket bátran és ossza meg velünk elképzeléseit!

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art