Flatart Icon 03 Pp

Az emberek közül sokan azt gondolják, hogy a lakberendezés és a belsőépítészet között semmilyen eltérés nincs. Az igazság az, hogy vannak köztük különbségek, amikkel érdemes tisztában lenni, hiszen így például egy lakásfelújítás után az ügyfél tudni fogja, hogy pontosan melyik szolgáltatásra van szüksége.

A hivatalos megfogalmazás szerint lakberendezés során a már meglévő terek dekorálásával, kialakításával foglalkoznak a szakemberek, ezzel szemben a belsőépítészet jóval összetettebb munkafolyamatokat takar. Ez esetben átszabják a tereket, falakat bontanak vagy pedig új funkciót adnak egy-egy helyiségnek. Azonban – mint sok egyéb dolog – ez is csak Amerikában ennyire fehér vagy fekete. Itt Európában, a kisebb piacokon a két szakma teljesen összemosódik. Nehéz elképzelni nagy lakásátalakításokat falmozgatás, új burkolatok, gipszkartonos munkák, vagy gépészeti- és elektromos átalakítás nélkül. Szinte kivétel nélkül minden átalakítás során a teljes lakás vagy ház megújul, tehát valóban kialakul új színvilág, új Design, bekerülnek az új bútorok és lakástextilek is, tehát megtörténik a lakberendezési átalakulás is, de ez nem független a belsőépítészeti átalakítástól. Az igényes lakberendező képzésben a hallgatókat felkészítik mindezekre a feladatokra, így fordulhatnak bátran lakberendezőhöz, ha komoly átalakítást terveznek.

Ha Önök is szeretnék megvalósítani álmaik otthonát, és tapasztalt szakembereket keresnek a belsőépítészeti, lakberendezési munkálatokhoz, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.
Bemutatkozunk, Flat Art