Workshopok

15 éves lakberendezői tapasztalatunk alapján megfelelő gyakorlat nélkül az elméleti tudás nem elég egy sikeres tervezői karrier beindításához. Mivel a szakma már eléggé telített, a megbízók nagyobb eséllyel választanak értékelhető referenciákkal rendelkező lakberendezőt. Elindulni éppen ezért nagyon nehéz, de gyakorlati ismeretekkel már nem lehetetlen.

Fordulj hozzánk bizalommal, Neked is segítünk hogy képbe kerülj!

A tanfolyam célja a különféle lakberendező iskolákban elsajátított tananyag elmélyítése illetve annak gyakorlati használata. Az elméleti tudás átültetésével megfelelő szakmai gyakorlatot biztosítunk a felelős, önálló munka elindításához. A tanfolyam elvégzéséről oklevelet adunk, és hozzájárulunk, hogy a Flat Art-ot mint gyakorlati helyet, a jelentkező szerepeltesse referencia anyagában.

Tanfolyamunk tematikája nem teljesen kötött, hiszen tapasztalataink szerint nagyon különböző előképzettséggel érkeznek hozzánk az érdeklődők. Voltak, akik építészként vagy grafikusként fordultak a lakberendezés felé, de a pályamódosítók mellett gyakran keresnek meg fiatal pályakezdő lakberendezők is. Rugalmas tematikával és időbeosztással igyekszünk alkalmazkodni az eltérő igényekhez. A felkészítés az elméleti alapok átismétlésével kezdődik, különös hangsúlyt helyezve a különböző műszaki tervekre – építési-bontási terv, világítási terv, gépészeti terv – így mi is jobban megismerjük a jelentkező előképzettségét. A gyakorlati oktatás keretében helyszíni felmérésen, a kivitelezőkkel történő egyeztetéseken és az ügyfelekkel való találkozások, boltlátogatások alkalmával nyernek bepillantást tanítványaink a lakberendezői munka gyakorlati részébe. A tanfolyam során a helyszíni tapasztalatokra építve tervezési feladatokat is adunk tanítványainknak – berendezési terv, műszaki tervek, kézi vagy gépi látványtervek – de az önálló vállalkozáshoz szükséges adminisztratív témakör is szerepel a tananyagban. A tanfolyam végén együtt értékeljük az időközben elkészült lakberendezői terveket, és átbeszéljük a képzésen szerzett tapasztalatokat.

A gyakorlati lakberendező oktatás menete:

A tanfolyam időtartama 5 hét, egyéni időpont egyeztetéssel, rugalmasan. Minimum 7 alkalommal való részvétel és önálló munka leadása esetén tudunk oklevelet adni.
Ára: 90.000 Ft+ ÁFA (amely nem tartalmazza a helyszínekre történő utazást)
A tanfolyami díj három részletben fizethető az első, a negyedik és a nyolcadik alkalommal. Egyeztetés alapján a Flat Art más hallgatókkal együtt is szervezhet programot. A programban lehetőség szerint – grátisz jelleggel – egy fotózáson való részvétel is szerepelhet. A helyszínek egyéni megbeszélés és az aktuális munkák függvényében változhatnak.
Felnőttképzési azonosítószám: 00309-2008

Személyes konzultáció – Mi is ez?

Személyes konzultációnkat azoknak a bátor jelentkezőknek szánjuk, akik éreznek magukban annyi kreativitást, hogy egy kis segítség után egyedül vágjanak bele lakásuk megtervezésébe!

Természetesen ez a szolgáltatás csak némi rálátást ad a lakberendezésre. A személyes találkozó során átbeszéljük a megtervezendő térrel kapcsolatos igényeket, funkciókat, a használandó színeket és stílust.

A konzultáció időtartama maximum 2 óra.

Személyes konzultáció megrendelése:
A személyes konzultáció szolgáltatás e-mail-ben rendelhető meg lakberendezőinknél: info@flatart.hu

Amire szükségünk van: 1 db alaprajz m=1: 50 vagy m=1: 100 léptékben, olvasható méretekkel ,Személyes részvétel.

Vállaljuk: 2 óra alatt válaszolunk a felmerült kérdésekre, segítünk elindítani a tervezési folyamatot.

Fizetés: Készpénzben a helyszínen.
Árak: Az személyes konzultáció ára a kitűzött céloknak megfelelően jelképes összeget tartalmaz: 15.000 Ft/óra

Végzett hallgatóink véleménye a tanfolyamrólTovábbi lakberendezési csomagok