Lakberendező tervezési csomagok

A lakberendező szakmában eltöltött több mint 15 év alatt sok tapasztalatot szereztünk arra vonatkozóan, hogy milyen kérdésekkel fordulnak az emberek lakberendezőhöz. Vannak, akik épp csak egy kis segítséget várnak, és vannak, akik mindent ránk bíznak. Akad, akinek inkább műszaki segítségre van szüksége, és akad, aki műszakilag kézben tartja a dolgokat, de nem elég kreatív a dizájn megoldásokhoz. Van, akinek belsőépítészre van szüksége, aki beosztja, vagy esetleg újraosztja a tereket, és van, akinek lakberendezőre van szüksége, aki a bútorok elrendezésében, a hangulat kialakításában segít. És a legtöbb embernek mindezekre együtt van szüksége, hiszen a lakberendezés egy szakma, amihez nem érthet mindenki. Mindezeket a szempontokat végiggondolva kialakítottunk egy csomagrendszert, hogy minden igényt ki tudjunk elégíteni. Ám ha Ön végigolvasva a csomagok tartalmát, mégsem talál olyat, amilyet keres, akkor sem kell továbbállnia. Mi meghallgatjuk igényeit, és személyre szabunk Önnek egy egyedi csomagot.

Hangulat csomag

3.000 Ft / nm + ÁFA
Helyszíni felmérés
Színek és kiegészítők ajánlása

Belsőépítészet csomag

6-7.000 Ft / nm + ÁFA
Helyszíni felmérés
1 db vázlatos alaprajz
Berendezési rajz
Építési-bontási terv gépészettel
Világítási terv

Kis lakberendezési csomag

6-7.000 Ft / nm + ÁFA
Helyszíni felmérés
2 db vázlatos alaprajz
2 db vázlatos látványterv
Berendezési rajz
Mobil elemek ajánlása
Színek és kiegészítők ajánlása

Nagy lakberendezési csomag

8-12.000 Ft / nm + ÁFA
Helyszíni felmérés
2-3 db vázlatos alaprajz
2-3 db vázlatos látványterv
Berendezési rajz
3D látványterv frissítése
Beépítendő elemek ajánlás
3D látványterv véglegesítése
Építési-bontási terv gépészettel
Világítási terv
Falnézetek és metszetek
Mobil elemek ajánlása
Színek és kiegészítők ajánlása

További lakberendezési szolgáltatásaink

A lakberendezési csomagok mellé kínált kiegészítő csomagok, ahogy azt a nevük is elárulja, önmagukban nem rendelhetők, csak valamely alapcsomag mellé.  A kiegészítő szolgáltatások az Önök kényelmét szolgálják, melyek további terheket vesznek le az Önök válláról.

A lakberendezés segít a lakásból otthont varázsolni!

flatart-hu-19aprEgy otthon több bebútorozott szobák sorozatánál, több egy lakásnál, ahová aludni járunk a munkanap végén, és több egy trendi ingatlannál, amivel büszkélkedni lehet az ismerősök előtt. Ha Ön olyan helyen szeretne minden reggel ébredni, amit valóban a saját otthonának érez, forduljon bizalommal csapatunkhoz, és vegye igénybe szolgáltatásainkat lakberendezéssel kapcsolatban!

A lakberendezés segítségével egy teljesen a tulajdonos ízlését tükröző, stílusos lakásbelső alakítható ki. Természetesen a lakberendezés funkciója több annál, mint, hogy dekoratív, magazinba illő tereket hozunk létre; ennél jóval lényegesebb, hogy élhető, a funkciójuknak maradéktalanul megfelelni képes, egyedi helyiségeket tervezzünk és valósítsunk meg.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné kihozni a legtöbbet az otthonából, keressen fel minket bizalommal, és ismerje meg lakberendezéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat! Ha kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Szabó Otília: 06/20 – 480-5312
Szentesi Nóra: 06/20 – 480-3817
Rétmezei Andrea: 06/20 – 480-5566
E-mail: info@flatart.hu