Rólunk

flatart-2019-harman-01Mi, a Flat Art 2000 Lakásművészeti Stúdió tagjai – Rétmezei Andrea, Szabó Otília és Szentesi Nóra – már több mint tizennyolc éve dolgozunk együtt a lakberendezés területén, ami igazi különlegességnek számít. A lakberendező szakma szerelmeseiként elmondhatjuk, hogy a tervezés nem csupán munkánk, hanem szenvedélyünk is. Célunk pedig, hogy ízlésvilágukat megismerve a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket. Munkamódszereinkre jellemző a professzionalitás, és a rugalmasság, igyekszünk megbízóink számára megtalálni az ideális lakberendezési megoldásokat.
Mindhárman a Junior Center lakberendező iskolájában végeztünk 2000-ben, de a lakberendező oklevél mellett valamennyien felsőfokú végzettséggel is – egyetemi, főiskolai diploma – rendelkezünk. Tanult szakmánk ismeretanyagát egyrészt jól tudjuk hasznosítani lakberendező munkáink és az azzal összefüggő feladataink során, ugyanakkor értelmiségiként nagyobb lendülettel állhatunk a valódi kihívást jelentő belsőépítész feladatok elé is.
Lakberendező és belsőépítész terveinket számítógépes programmal készítjük, bár az iskolában magas szinten megtanultunk kézzel is rajzolni. Ez fontos része az előképzettségnek, így erre büszkék vagyunk.
Lakberendező munkáinkat számos lakberendező és női magazin hasábjain láthatta,  – Szép Házak, Szép Lak, Mi Otthonunk, Otthon, Nők Lapja – ugyanakkor folyamatosan megjelenünk internetes portálok lakberendező és belsőépítész rovataiban is.
Lakberendező cégünk alapításától igen nagyszámú kis- és nagylakást, családi házat, irodát és üzlethelyiséget rendeztünk be. Lakberendező referenciáinkat, amelyek egytől egyig megvalósult munkák, külön menüpont alatt találja meg.
Lakberendező hármasunk szívesen vállalkozik olyan feladatokra is, amelyek kapcsolatban állnak az enteriőrtervezéssel, vagyis az esztétikus és harmonikus belső terek kialakításával. Kiállítási stand és televíziós díszlet tervezés területén is van gyakorlatunk, ugyanakkor enteriőr stylistként és lakberendezési újságíróként is jelentős múlttal rendelkezünk.
Mivel a lakberendezés viszonylag fiatal szakma Magyarországon, így elmondhatjuk, hogy azok közé tartozunk, akik a hazai pályán jelentős tapasztalatokat szereztek az eltelt évek alatt. Lakberendező tudásunkat szívesen átadjuk pályakezdő lakberendező kollégáinknak is, akiket szívesen fogadunk gyakorlati kurzusunk keretei között.
Lakberendező stúdiónk teljes körű lakberendező szolgáltatást nyújt. Amennyiben szükséges, akkor a tervezés során figyelembe vesszük a Feng Shui szabályait is.
Ha látványosan szeretné berendezni családi házát, lakását, éttermét, irodáját, üzlethelyiségét, ha belsőépítészeti feladat előtt áll vagy a kivitelezés megszervezésével is van gondja, akkor keressen minket!
Több mint tíz éves lakberendező tapasztalatunk, több mint száz elkészült tervünk és hármunk alapvetően különböző stílusa, gondolkodása garancia arra, hogy már a kezdetektől megtaláljuk Önnel a közös hangot. Ha úgy érzi ránk talált, kérjük, ne habozzon! Várjuk jelentkezését!
Nézze meg hogyan dolgozik a lakberendező és tekintsen bele elkészült lakberendező munkáinkba!

Ismerkedjen meg velünk

Szabó Otília Lakberendező

oti-proba-5

Természettudományi karon végeztem matematika-fizika tanárként, ám néhány pályán eltöltött év után a lakberendezés és a művészetek felé orientálódtam. Talán furcsán hangzik, de vannak találkozási pontok a két terület között, elég, ha az ábrázolási módokra, vagy a harmónia és arány geometriai és művészeti vonatkozásaira gondolunk.

A lakberendező pályán eltöltött több, mint 18 év, a számtalan megvalósult lakberendezési terv, és a Flat Art -os csapatmunka mind meggyőzően igazolják, hogy érdemes volt váltani. Lakberendező munkám során számtalan építész alaprajzzal találkozok, melyeket az esetek zömében kénytelen vagyok módosítani, átalakítani.
Úgy vélem, az ilyen irányú szabályozás fölött eljárt az idő, és a pénz- és helytakarékos megoldások sok esetben a funkcionalitás rovására mennek. Meggyőződésem és lakberendező filozófiám, hogy egy ház vagy lakás lakhatósága az alaprajzi elrendezés függvénye, s ez megalapozza a berendezhetőséget és a vizuális harmóniát.

Szentesi Nóra lakberendező

nori-2019-01

Eredetileg közgazdászként diplomáztam, az egyik legkreatívabb szakirányon.

Marketing kommunikációs szakemberként a PR feladatok továbbra is érdekelnek, – a MUOSZ tagja vagyok – de a lakberendezést tekintem igazi hivatásomnak.

Mint lakberendező elsősorban az izgalmas térszervezési kérdéseket tartom vonzónak, szeretem a kihívásokat ezen a téren.

A lakberendező trendek követését is fontos dolognak tartom, de elvem, hogy egy otthon berendezését mindig a megrendelő személyiségéhez kell igazítanunk.

A Lakberendezők Országos Szövetségének elnökeként évekig szívügyemnek tartottam szakmánk népszerűsítését és a lakberendező munka értékének elfogadtatását.

Rétmezei Andrea lakberendező

andi-2019-01

Kereskedelmi Üzemgazdász diplomával a zsebemben döntöttem úgy, hogy lakberendező szeretnék lenni.

Mindig is vonzott a képzőművészet, és végül is, mint lakberendező találtam meg azt a kifejezési módot, amelyben kamatoztathatom kreativitásomat. Szeretem a harmóniát.

Lakberendezés során a különféle otthonok kialakításakor, szabad teret adhatok a fantáziámnak.

Nincs kedvenc stílusom. Mint lakberendező, minden téren “otthon” kell lennem, hiszen mindig a megrendelői igényből kiindulva kell meghitt, családias otthont kialakítanom.

Lakberendezési szolgáltatásaink

Szabó Otília: 06/20 – 480-5312
Szentesi Nóra: 06/20 – 480-3817
Rétmezei Andrea: 06/20 – 480-5566
E-mail: info@flatart.hu