Flatart Icon 03 B

Kiváló adottságú panellakásukkal elégedett fiatal ügyfeleink szerették volna kihozni a maximumot az alapvetően kis alapterületű otthonukból. Mivel a lakás a X. emeleten található, így remek kilátás nyílik a városra. Megbízóink olyan berendezésre vágytak, amely feledteti a panel jelleget és tágassá varázsolja a teret. Mindenképpen letisztult, modern lakberendezésben gondolkodtunk visszafogott naturális színvilággal. A teraszt végül egybenyitottuk a nappalival, így növelve a térhatást. Megbízóink kezdettől fogva dobogóra vágytak, amely a térelválasztáson kívül tároló funkciót is kapott. Az eredeti teakonyha helyett igényes, világos minimál konyhát terveztünk az összes szükséges konyhai géppel. A nappali-étkező-konyha együttese még háló funkcióval is kiegészült, ezért választottunk jó minőségű kinyitható kanapét ide. Ez volt az a szükséges kompromisszum, amit ügyfeleink szívesen bevállaltak. A kis szobát mindenképpen gyerekszobává kívánták alakítani, gondolva a jövőre. A gardrób bútora is újonnan készült, a fürdő pedig teljes átalakításon esett át. A fényes fehér, plasztikus burkolat tágasabb és panelben szokatlan igényességgel ruházta fel a helyiséget.

Az igényes kivitelezés a Bergmann Kft szaktudását dicséri.

A fotókat Antonio Mederos fotográfus készítette.

Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.