Klasszikus, exkluzív iroda, high-tech igényekhez

klasszikus-iroda-recepcio

Megrendelőnk ezúttal egy jól menő informatikai cég vezetője volt, aki elegáns, exkluzív irodát szeretett volna kialakítani ebben a budapesti, Dunára néző, régi, körfolyosós házban. A cég arculatát és imázsát tükröző, elegáns és exkluzív iroda kialakításával bíztak meg minket, ahol munkatársaik ideális körülmények között dolgozhatnak, ügyfeleiket pedig luxus körülmények között fogadhatják.

A belsőépítészeti és lakberendezési tervezés mellett a teljes beszerzést és generál kivitelezést is ránk bízták, így a Gasterinvest Kft-vel karöltve a kezdetektől az utolsó dísztárgy elhelyezéséig közösen dolgoztunk.

A ház adottságaihoz alkalmazkodva klasszikus berendezést terveztünk, ügyelve arra a fontos funkcionális igényre, hogy a modern technika minden kelléke jelen legyen, biztosítva a kényelmet, és a munkavégzéshez szükséges technikai hátteret.

A munka belsőépítészeti átalakítással kezdődött, a funkciók újragondolása ugyanis szükségessé tette a falak kis mértékű átalakítását. Új fűtési és klímarendszer került beépítésre, és teljesen kicserélődött az elektromos és informatikai rendszer. A teljes alapterületre új hidegburkolat és parketta került, a vizesblokk pedig elegáns csempeburkolatot kapott, amelyben a ház régi mozaikpadlójának motívuma köszön vissza.

A nagybelmagasságú helyiségekben álmennyezetekkel, gipszkarton rendszerekkel, és korszerű világítással operáltunk, a galéria ablaktalan helyiségét pedig egy Ludvig Laura iparművész által tervezett és kivitelezett ólomüveg ablakkal nyitottuk meg a fény és a nagybelmagasságú helyiségek felé.

Minden helyiség klasszikus fa falburkolatot és bútorzatot kapott. A falburkolatok, a szekrények, íróasztalok, a recepció, a lépcsők, a belső toló- és nyíló ajtók, a korlátok és párkányok, mind egyedileg, erre a helyszínre lettek tervezve, és profi módon kivitelezve. A magas minőségű bútorokat exkluzív tapétákkal és lámpákkal, valamint elegáns ülőbútorokkal egészítettük ki.

További referenciáink

Szabó Otília: 06/20 – 480-5312
Szentesi Nóra: 06/20 – 480-3817
Rétmezei Andrea: 06/20 – 480-5566
E-mail: info@flatart.hu