Fiatalos lakás panelben

07 nappali-page-001

Mindig öröm visszatérő ügyfeleknek tervezni. Ez a vagány lakás olyan fiatalembernek készült, akivel már találkoztunk szülei családi házának berendezésekor.

Az általa választott panellakás méretei ideálisnak mondhatók a fiatalember, vagy akár a jövőbeli családja számára, a tervezéskor pedig a lazaságon, a stílusos megjelenésen volt a hangsúly.

Természetesen egy dizájnos, lendületes, vagy akár formabontó lakás esetében is fontos az ergonómia, a funkciók átgondolása, a használhatóság, így figyelembe kellett vennünk a tervezés során a fiatalember életmódját, hobbiját. Sokat dolgozik majd otthon, és sok esetben a vendégfogadás is összefüggésben van a munkájával, így a nappaliban alakítottunk ki számára dolgozót, “home-office” jelleggel. A konyha egyelőre nem kapott nagy hangsúlyt, így oda csak a legszükségesebb elemek kerültek be, az étkezőt pedig bárpultos megoldással helyettesítettük, így ez a funkció szervesen kapcsolódik a nappalihoz.

A látványtervek a kommunikáció eszközei ügyfél és tervező között, a kivitelezéshez szükséges az így kialakuló tér méretezése, konszignálása is.

További referenciáink

Szabó Otília: 06/20 – 480-5312