Fiatalos design lakás

fiatalos-design-lakas-09

Ezt a fiatalos design lakást megbízóink, a nagymamától örökölt, korábbi életstílust tükröző régi társasházi lakásból alakítatták át. A tervezés során a legújabb trendeket követő, izgalmas belsőépítészeti megoldásokat felvonultató otthont rendeztünk be. A helyiségek nagyrészt átalakultak, vagy új szerepet kaptak.

A nappali-konyha-étkező ugyan egy teret alkot, de ügyeltünk arra, hogy vizuálisan – álmennyezettel, gipszkarton térelválasztóval – szeparáljuk a funkciókat. A konyha vízkék színe különlegesen üdítő árnyalat, amely talán szokatlan, mégis gyönyörű. A sötét színű konyhabútor a praktikus redőnyös megoldással, és az üveg falburkolattal az abszolút minimál irányvonalat követi.

A nappali gipszkarton látványfala a helyiség meghatározó eleme. Szintén különleges belsőépítészeti megoldás az innen nyíló háló tolóajtaja, amely nyitott állapotban takarja a mellette lévő könyvespolcot. Tárolás szempontjából igyekeztünk minden lehetőséget kihasználni a lakás nem túl nagy alapterülete miatt. A nappaliból nyíló terasz üde, hivogató oázis.

A hálószoba bordó árnyalatai elegánssá és kifinomulttá teszik a pihenés színterét. Ide is terveztünk gipszkarton polcot, amely a világítással együtt praktikus és esztétikus kiegészítője a helyiségnek.

További referenciáink

Szabó Otília: 06/20 – 480-5312
Szentesi Nóra: 06/20 – 480-3817
Rétmezei Andrea: 06/20 – 480-5566
E-mail: info@flatart.hu