Apró ékszerdoboz egy újpesti kis lakásban

feng_shui_borozo_02

A tokaji borvidék szelíd dombjai között találkozhat a látogató a Tornyos Borházzal, ami hangulatos borospince és igényes borszaküzlet egyben. A teljes belsőépítészet a mi munkánk, a Feng Shui elveinek figyelembevételével.

A borházat az átalakítás ifdején egy hagyományos családi vállalkozás üzemeltette, akik a tokaji szőlőhegyen nagy szőlőterületet műveltek és a borházban saját boraikat értékesítették.

A borház központi részén alakítottuk ki az eladó részt. Az eladó pult egyben bárpultként is funkcionál. A kialakítás és megvalósítás során Komáromi Rita Feng-Shui szakértő tanácsait vettük figyelembe. Az anyaghasználat, a színek kiválasztása, az elrendezés, a burkolat bágua formájú kiosztása mind-mind azt a célt szolgálta, hogy az üzleti vállalkozás minél sikeresebben működhessen. Az eladó tér egyben borkóstoló-vendégváró rész is, ahol a betérő vendégek kellemes környezetben ízlelgethetik vásárlás előtt a ház borait.

A borház alatt található egy klasszikus boros pince, ahol mindenki kedvére kóstolgathatja a tokaji szőlőből készült kellemes borokat. Jó idő esetén pedig a borház ízlésesen kialakított teraszán foglalhat helyet és pihenhet meg a betérő vendég.

A lakberendező munkánkat bemutató cikk a Szép Lak 2003. márciusi számában jelent meg.

További referenciáink

Szabó Otília: 06/20 – 480-5312
Szentesi Nóra: 06/20 – 480-3817
Rétmezei Andrea: 06/20 – 480-5566
E-mail: info@flatart.hu