Amerikai stílusú gyorsétkezde

oti render 7

Éttermek, közösségi terek tervezésénél egészen más szempontokat kell figyelembe venni, mint lakások esetében. Egy étterem – főleg, ha ott kevesebb időt tölt el az ember – fontos, hogy karakteres, jól megjegyezhető, igazán dizájnos legyen. A színekkel, mintákkal, formákkal bátrabban bánhatunk, és nem a hosszú távú kényelem a szempont, hanem a praktikum, a jó helykihasználás, az átláthatóság.

Ha pedig a feladat a tervezés során amerikai stílusú gyorsétterem kialakítása, akkor a fantázia  bátran elmehet extrém irányba is.

Emellett természetesen ügyelni kell az ergonómiára, konyhatechnológiára, a szigorú szabályok betartására, ami a vendéglátó helyeket érinti. Figyelembe kell venni marketing szempontokat éppúgy, mint design-szempontokat.

Ennél az étteremnél a legnagyobb nehézséget a kis tér jelentette, hiszen a kiszolgáló pultnál rengeteg eszközre szükség van, de kis átalakítással mindennek találtunk helyet.

A marketing persze sok mindent felülír, a beruházás indítása előtti piackutatás olyan eredményt hozott, hogy végül nem ebben a stílusban folytattuk a tervezést.

További referenciáink

Szabó Otília: 06/20 – 480-5312
Szentesi Nóra: 06/20 – 480-3817
Rétmezei Andrea: 06/20 – 480-5566
E-mail: info@flatart.hu