Nagy lakberendezési csomag

flatart_moder_lakasEzer ötlet kavarog a fejében, de nem tudja, melyik úton induljon el? Esetleg fogalma sincs, hogy mit és hogyan, csak abban biztos, hogy valamit valahogyan? Ön pontosan tudja, hogy a lakberendezés nem olyan egyszerű, mint amilyennek a tévéműsorokban tűnik? Forduljon hozzánk bizalommal!

Nagy lakberendezési csomagunkat azon kedves ügyfeleinknek ajánljuk, akik komplett szolgáltatást szeretnének kapni, és minden kérdésükre választ várnak a lakásban rejlő lehetőségekkel, belsőépítészettel és lakberendezéssel kapcsolatban. Ez a csomag minden olyan tervet tartalmaz, ami alapján a kivitelezés és a bútorozás egyértelműen megvalósítható.

Ár: 8 -12 000 Ft / nm + ÁFA

 • Felmérés (Budapesten kívül kiszállási díj mellett)
  A berendezendő tér minden egyes részletét megmérjük, ez alapján készítjük el tervezőprogramunkkal a ház vagy lakás 3D modelljét.
 • Vázlattervek 3D látványtervekkel, több változatban
  Ez a tervezés legkreatívabb szakasza, amikor megszületnek a lakberendezési és belsőépítészeti ötletek, és a 3D látványterveken életre kelnek. Látványterveink segítenek Önnek előre látni azt, hogy milyen lehetőségek rejlenek a térben, hogyan kapcsolódnak egymáshoz az egyes funkciók, és milyen színek, stílusjegyek és belsőépítészeti elemek jelenhetnek meg otthonában, vagy üzletében.

Ezzel kapcsolatban elárulunk egy műhelytitkot is:  hárman tervezünk, és mindenki készít egy változatot. Így Ön biztos lehet abban, hogy valóban három különböző látásmódot kap a vázlatokkal, elrendezésben, színvilágban egyaránt ;)

 • Berendezési terv 3D látványtervekkel
  A vázlatterveken kínált több lehetőségből végül összeáll a végleges berendezés, ami minden további műszaki terv alapjául szolgál.
  3D látványtervek  segítenek a végleges elrendezés, stílus és színvilág elképzelésében.
 • Műszaki tervek (világítási, építési-bontási, stb.)
  A műszaki tervek azt a célt szolgálják, hogy a kivitelezés során ne kelljen a kivitelezőnek kitalálnia a látványtervek alapján a teendőit, hanem pontos és egyértelmű, méretezett tervek alapján tudja végezni a munkát.
  Így Ön biztos lehet abban, hogy a végeredmény pontosan ugyanolyan lesz, mint amilyennek a látványtervek alapján elképzelte.
 • Belsőépítészeti elemek tervezése és méretezése
  A belsőépítészeti elemek alkalmazása – pl. álmennyezetek, gipszkarton polcrendszerek, térelválasztók – rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy a tereket izgalmassá, egyedivé, és használhatóvá varázsoljuk. Ezen elemek is gondos tervezést igényelnek, méretezésük pedig a kivitelezési munkákat segítik.
 • Burkolási tervek (burkolat ajánlással)
  A burkolatok tervezése komoly odafigyelést igényel. Segítünk a burkolatok kiválasztásában, megtervezzük a burkolati kiosztásokat, amiket 3D látványterveken meg is mutatunk, végül pedig kiszámoljuk a szükséges mennyiségeket minden egyes elemből.
 • Bútortervek (falnézetek, metszetek méretezve) és bútorkonszignációk (anyagválasztással, bútorajánlással)
  Amikor a belsőépítészet elkészült, következhet a bútorozás. Gyakran egyedi bútorokat tervezünk, amik asztalosmunkával készülnek, vagy bútorstúdiók készítik őket. Ez esetben is nagyon fontos, hogy pontos méretezés alapján valósuljanak meg a tervek, így minden egyes elemről olyan terv készül, ami alapján a méret, az anyaghasználat és a stílus is egyértelmű.
  Vannak olyan berendezési elemek is, amiket legtöbbször üzletben vásárolunk meg, ilyen pl. a kanapé, szék, stb. Ezek kiválasztásában is segítünk, természetesen figyelembe véve a tervezett stílust, hangulatot, színvilágot.
 • Kiegészítők, lakástextilek ajánlása.
  Az “i-re a pontot” mindig a színek, tapéták, textilek, lámpák összehangolt tervezése teszi fel, így ez sem maradhat ki a lakberendezési szolgáltatásból.

Árajánlatkérés

További lakberendezési csomagjaink