Gyakorlati kurzus

nappali

20-50 000 Ft/hét
A Kulcsrakész szolgáltatást azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik nem kívánnak, vagy idő hiányában nem tudnak a kivitelezési munkákban részt venni, jelen lenni. Ennek terhét vesszük le az Ön válláról azzal, hogy a kivitelezőket a helyszínen ellátjuk tervekkel és instrukciókkal a feladatokat illetően.
Az alkalmi helyszíni művezetéssel szemben ez a szolgáltatás heti díjas, ám ebben az esetben annyiszor látogatunk ki a kivitelezési munkák során, ahányszor a kivitelező igényli. Kulcsrakész szolgáltatás esetén nem feltétel, hogy a Megbízó is jelen legyen a konzultációkon, épp ez a lényege, hogy ezt a terhet teljesen átvállaljuk.
Fontos, hogy a Kulcsrakész szolgáltatást kizárólag abban az esetben tudjuk vállalni, ha az általunk ajánlott generálkivitelező végzi a munkálatokat. Több ilyen céggel is kapcsolatban állunk, így ebben az esetben sincs akadálya több árajánlat bekérésének. A Generálkivitelezők minden esetben maguk szerződnek a Megbízóval, és munkájukért a felelősséget is 100%-ban ők vállalják.

További lakberendezési csomagok