Kulcsrakész kivitelezés

Belvárosi elegancia

Szabó Oti

Belvárosi elegancia

A város szívében lakni sokak vágya, hiszen egy belvárosi séta bármikor megejthető és egyébként is minden karnyújtásnyira van. A régi polgári világot idéző házak varázsa izgalmasan keveredik a modern kor igényeivel, ahogyan ebben az elegáns családi otthonban is.

Megbízóink kellemes külső kerületi lakásukat hagyták hátra és munkájuk közelsége miatt költöztek a Váci utca környékére.  Az ingatlan eredetileg iroda volt, így teljes átalakításon ment át, hogy a család életvitelének megfeleljen.  Ez azt jelentette, hogy gyakorlatilag csak a határoló falak maradtak, az alaprajz kialakítása és a teljes belsőépítészeti koncepció megvalósítása irodánk feladata lett. Természetesen itt is voltak olyan adottságok, amelyek befolyásolták a lehetőségeket. A nappali impozáns üveg felülete remek fényviszonyokat teremtett a konyha-étkező társalgó térben, ugyanakkor a szellőztetés, árnyékolás egyedi feladatok elé állított bennünket. A konyha minden tárolási és funkcionális igényt kielégít, minimál, letisztult vonalaival remekül illeszkedik a nagypolgári jegyeket is hordozó enteriőrbe.

A lakás további helyiségei az előtérből és a hosszú közlekedő folyosóról nyílnak. Itt kaptak helyet a gyerekszobák, a háló és két fürdőszoba. Közvetlen a lakás bejárata mellett nyílik egy kis iroda, így praktikus módon az érkező ügyfeleket nem kell végigvezetni a lakáson.

A szülői háló, gardrób és fürdő szerves egységet alkot, kényelmessé téve a mindennapokat. A színvilág tekintetében a barna, a bézs és a szürke árnyalatai uralkodnak a lakásban, a gyerekszobákban természetesen kiegészülve némi rózsaszínnel.

Árajánlatkérés

További referenciáink

Kockaház stílusosan

Szabó Oti

Kockaház stílusosan

A hatvanas évek sátortetős házait nem kell bemutatnunk, hiszen máig visszaköszönnek országszerte falvakban és kertvárosokban egyaránt. Mivel élhető alapterülettel rendelkeznek, így érdemes ezeket felújítani, a mai kor igényeinek megfelelővé tenni.

Megbízónk vidéken él, de gyakran megfordul családjával együtt Budapesten. Kényelmes, vendégek fogadására alkalmas második otthon volt az elképzelése, amely egységes stílusban, minden kényelmi funkcióval felszerelve várja lakóit. Örömmel vállaltuk a tervezést, hiszen egy régi házat újra életre kelteni mindig izgalmas feladat.

A modern beépített veranda ötlete megbízónk elképzelése volt, amihez csak gratulálni tudunk. Innen lépünk a vendég hívogató, elektromos kandallóval felszerelt nappaliba, amely egyben az előtér és gardrób funkciót is ellátja. Az innen nyíló háló stílusos és elegáns, a konyha pedig akár egy nagyobb háztartás viteléhez is alkalmas. A fürdőben kapott helyet a kazán és a mosógép is, így hosszabb tartózkodásra is alkalmas az ingatlan. A szürke színvilág uralkodó minden helyiségben, és egy kicsit loft stílussal ruházza fel az egyes enteriőröket.

További referenciáink

Szabó Otília: 06/20 – 480-5312
Szentesi Nóra: 06/20 – 480-3817
Rétmezei Andrea: 06/20 – 480-5566
E-mail: info@flatart.hu