kiegészítő csomagok

Szürke szín a lakberendezésben

Kulcsrakész kivitelezési csomag

admin

Kulcsrakész kivitelezési csomag

20-50 000 Ft/hét + ÁFA
A Kulcsrakész szolgáltatást azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik nem kívánnak, vagy idő hiányában nem tudnak a kivitelezési munkákban részt venni, jelen lenni. Ennek terhét vesszük le az Ön válláról azzal, hogy a kivitelezőket a helyszínen ellátjuk tervekkel és instrukciókkal a feladatokat illetően.
Az alkalmi helyszíni művezetéssel szemben ez a szolgáltatás heti díjas, ám ebben az esetben annyiszor látogatunk ki a kivitelezési munkák során, ahányszor a kivitelező igényli. Kulcsrakész szolgáltatás esetén nem feltétel, hogy a Megbízó is jelen legyen a konzultációkon, épp ez a lényege, hogy ezt a terhet teljesen átvállaljuk.
Fontos, hogy a Kulcsrakész szolgáltatást kizárólag abban az esetben tudjuk vállalni, ha az általunk ajánlott generálkivitelező végzi a munkálatokat. Több ilyen céggel is kapcsolatban állunk, így ebben az esetben sincs akadálya több árajánlat bekérésének. A Generálkivitelezők minden esetben maguk szerződnek a Megbízóval, és munkájukért a felelősséget is 100%-ban ők vállalják.

További lakberendezési csomagok

Helyszíni művezetés, boltlátogatás

admin

Helyszíni művezetés, boltlátogatás

10 000 Ft/óra + ÁFA (Budapest és agglomerációja).
A Helyszíni művezetés szolgáltatásunkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik tevékenyen szeretnének részt venni a kivitelezésben, és csak alkalmanként van szükségük a segítségre a kivitelezők instruálásában.
A lakberendezői művezetés tartalmilag nem egyezik a kivitelezéseken tevékenykedő műszaki ellenőr feladataival. A lakberendező nem végez műszaki ellenőrzést, nem feladata a felhasznált anyagok minőségi kifogásolása.
Helyszíni művezetés alkalmával a Megbízó is jelen van, és abban az esetben is vállaljuk, ha nem az általunk ajánlott kivitelező végzi a munkákat.
A Boltlátogatás egy speciális művezetés, díjazásuk megegyezik. A konkrét ajánlások alapján, vagy egyéb igények alapján a betervezett termékeket forgalmazó cégek személyes felkeresése történik ezen alkalmakkor. Ez történhet részben a tervezési szakasz folyamata közben, részben akár a teljes tervezési folyamat lezárását követően (pl. függönyözés).

További lakberendezési csomagok

További szolgáltatásaink

Szabó Otília: 06/20 – 480-5312
Szentesi Nóra: 06/20 – 480-3817
Rétmezei Andrea: 06/20 – 480-5566
E-mail: info@flatart.hu